Libnet.ro
UNICEF

19:45

Simona Halep, dupa eliminarea de la Wimbledon: A fost dificil sa continui dupa accidentare

B1 B1,
Simona Halep, dupa eliminarea de la Wimbledon: A fost dificil sa continui dupa accidentare

Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, a declarat, joi, dupa ce a ratat calificarea in finala de la Wimbledon, ca a fost dificil sa continue meciul cu Eugenie Bouchard dupa ce s-a accidentat la. continuă pe B1

Simona Halep: Mi-am scrantit glezna si apoi a fost dificil sa continui. In acel moment, am simtit o mare durere

Simona Halep a declarat, dupa meciul pierdut cu Eugenie Bouchard, ca si-a scrantit glezna la inceputul primului set si i-a fost dificil sa continue, dar a declarat ca nu poate sa fie trista pentru parcursul de la Wimbledon, unde a obtinut cel mai bun rezultat din cariera sa.

Simona Halep, despre optimile de la Wimbledon: Zi de zi joc mai bine. Sper sa continui sirul succeselor

Simona Halep 3 WTA) este increzatoare inainte de disputarea optimilor de finala de la Wimbledon, in cadrul carora o va intalni pe Zarina Diyas 72 WTA), intr-o partida programata marti.

Simona Halep, invinsa la Wimbledon, urmarita de ghinion!

Simona Halep, cap de serie numarul 3, a fost invinsa, in semifinalele turneului de tenis de la Wimbledon, de canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie 13, de doar 20 de ani. Romanca a avut un start de meci foarte bun, insa jocul ei a avut foarte mult de suferit dupa ce, in al patrulea game al primului set, s-a accidentat la glezna piciorului stang.

Gitanul de Nouni a lucrat-o din nou pe Simona Halep si la Wimbledon. O pauza inutila si un punct repetat la insistenta lui

Simona Halep a fost intrerupta la scorul de 3-2 pentru ea in tiebreak-ul primuluiset al semifinalei de la Wmbledon cu Eugenie Bouchard, deoarece arbitrul de scaun Khader Nouni - cel care a ajutat-o pe Maria Sharapova in finala de la Roland Garros - a oprit meciul pentru un motiv hilar. Apoi acelasi arbitru a intervenit iarasi intr-un moment vital.

Tiganul de Nouni a lucrat-o din nou pe Simona Halep si la Wimbledon. O pauza inutila si un punct repetat la insistenta lui

Simona Halep a fost intrerupta la scorul de 3-2 pentru ea in tiebreak-ul primuluiset al semifinalei de la Wmbledon cu Eugenie Bouchard, deoarece arbitrul de scaun Khader Nouni - cel care a ajutat-o pe Maria Sharapova in finala de la Roland Garros - a oprit meciul pentru un motiv hilar. Apoi acelasi arbitru a intervenit iarasi intr-un moment vital.

Tiganul de Nouni a lucrat-o din nou pe Simona Halep si la Wimbledon. O pauza inutila si un punct repetat incorect

Simona Halep a fost intrerupta la scorul de 3-2 pentru ea in tiebreak-ul primuluiset al semifinalei de la Wmbledon cu Eugenie Bouchard, deoarece arbitrul de scaun Khader Nouni - cel care a ajutat-o pe Maria Sharapova in finala de la Roland Garros - a oprit meciul pentru un motiv hilar.

Simona Halep, norocoasa la Wimbledon doar pana in sferturi

Simona Halep, cap de serie numarul 3, a reusit cea mai buna performanta a carierei la Wimbledon, ajungand pentru prima data in sferturile competitiei, dupa ce a trecut, in optimi, de Zarina Dias, locul 72 WTA. Romanca a dat lovitura, anul acesta, la toate cele trei turnee de Grand Slam la care a evoluat, iar la ultimele doua a avut si sortii de partea sa.

Serena Williams, dupa eliminarea de la Wimbledon: Toata lumea face meciul vietii impotriva mea

Serena Williams a parasit prematur turneul de Grand Slam de la Wimbledon, sportiva din SUA fiind eliminata in turul trei de Alize Cornet 1-6, 6-3, 6-4). Toata lumea face meciul vietii impotriva mea, a declarat Serena la putin timp dupa ce a fost invinsa.

Simona Halep, la un pas de finala la Wimbledon. Marele meci incepe dupa ora 16.30

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, va juca, joi, dupa ora 16. 30, pe terenul central de la All England Club, in semifinalele turneului de la Wimbledon, cu jucatoarea canadiana Eugenie Bouchard Canada, locul 13 WTA si cap de serie.

A castigat! Simona Halep se califica in semifinale la Wimbledon

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul trei, a castigat meciul jucat la sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon , obtinand un scor de 6-4, 6-0 impotriva tenismenei de origine germana Sabine Lisicki, locul 19 WTA, devenind astfel.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )