Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep ii poate lua locul 2 Mariei Sharapova la Stuttgart

Online Sport Online Sport,
Simona Halep ii poate lua locul 2 Mariei Sharapova la Stuttgart

Cele doua sunt in fruntea listei capilor de serie la turneului Porsche Cup de la Stuttgart, dotat cu premii totale in valoare de 731. 000 de dolari. continuă pe Online Sport

Adversar de cosmar pentru Simona Halep la Stuttgart. Romanca trebuie sa-si depaseasca un complex important

Marea absenta a Romaniei de la partida de FED Cup Canada - Romania, Simona Halep, va lua startul saptamana viitoare, la turneul de la Stuttgart.

Simona Halep isi pastreaza locul trei mondial la revenirea in circuit

Nicio schimbare la varful clasamentului WTA dupa o saptamana in care intreaga atentie a fost concentrata asupra meciurilor din Fed Cup.

Simona Halep: Echipa Romaniei a facut meciuri memorabile in Canada

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a scris intr-un mesaj postat pe Facebook ca sportivele din echipa Romaniei au facut meciuri memorabile in Canada si le-a transmis felicitari pentru calificarea in Grupa Mond.

Simona Halep, despre gestul lui Eugenie Bouchard: Eu nu as fi facut asa ceva

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a vorbit despre gestul canadiencei Eugenie Bouchard de a nu-i strange mana Alexandrei Dulgheru la tragerea la sorti de la Fed Cup, subliniind ca totul tine de educatia fiecaruia si ca ea nu ar fi facut niciodata asa ceva, informeaza Mediafax citand Dolce Sport.

Simona Halep, direct in turul doi la Stuttgart, unde va intalni invingatoarea din meciul Muguruza-Strycova

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 mondial si cap de serie numarul 2, va juca direct in turul secund la turneul WTA Premier de la Stuttgart, cu premii totale de 731. 000 de dolari, unde o va intalni pe invingatoarea din meciul dintre Garbine Muguruza Spania) si Barbora Strycova Cehia), relateaza Mediafax.

Simona Halep, in turul doi la Stuttgart, unde va intalni invingatoarea din meciul Muguruza-Strycova: Romanca este a doua favorita a turneului

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 mondial si cap de serie numarul 2, va juca direct in turul secund la turneul WTA Premier de la Stuttgart, unde o va intalni pe invingatoarea din meciul dintre Garbine Muguruza.

Simona Halep a fost eliminata in primul tur la Stuttgart, la dublu

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic Romania/Elvetia) a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala .

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic, eliminata in primul tur la Stuttgart

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic Romania/Elvetia) a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, anunta Mediafax. Halep si Bencic au fost invinse, in runda inaugurala, cu scorul de 6-1, 5-7, 10-8, dupa o ora si 32 de minute, de cuplul Chin-Wei Chan/Chen Liang Taiwan/China).

Simona Halep, eliminata in turul I al probei la dublu de la Stuttgart

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart, dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, informeaza.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Stuttgart, la dublu

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic Romania/Elvetia) a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, relateaza Mediafax.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )