Libnet.ro
UNICEF

19:00

Simona Halep, postare emotionanta pe Facebook

Antena3 Antena3,
Simona Halep, postare emotionanta pe Facebook

Simona Halep a fost nevoita sa abandoneze meciul de finala de la Toronto, chiar in setul decisiv. Halep n-a mai putut suporta durerile pe care i le provoca o accidentare la genunchi. Ramane totusi cu satisfactia. continuă pe Antena3

Simona Halep la Toronto: constanteanca a explicat de ce a fost la pamant in primul set si cum a reusit sa intoarca meciul

Simona Halep a trecut de Agnieszka Radwanska Polonia, 14 WTA), in conditiile in care, dupa ce s-a intamplat in primul set, poloneza parea a fi un zid de netrecut. Imediat dupa o victorie dramatica, romanca a explicat ce a patit in primul set.

Simona Halep la Toronto: romanca a fost ironizata pentru deciziile sale. Fanii ei din Canada, luati peste picior si ei

Simona Halep va juca, duminica, in finala turneului Rogers Cup, insa, la ultimele doua partide, ea a fost intepata, in mod repetat, la televiziunea britanica.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Toronto

A fost foarte dragut sa joc astazi aici. A fost un meci greu, Sara a reusit sa returneze multe meci, e bine ca am castigat aici si ca voi juca aici finala. Eu pot sa spun ca am castigat.

Simona Halep la Toronto: romanca a fost criticata vehement la un post de televiziune britanic. Ce i s-a reprosat

Simona Halep e in semifinalele turneului Rogers Cup, insa ea a fost pusa la zid pentru modul in care a procedat, dupa ce a pierdut primul set in duelul cu Agnieszka Radwanska Polonia, 14 WTA).

WTA Toronto: Simona Halep vs Angelique Kerber 6-3, 5-7, 6-4/ Halep, in sferturi dupa un meci epuizant

Simona Halep cap de serie numarul doi) a avut nevoie de doua ore si 23 de minute pentru a o invinge pe Angelique Kerber si pentru a se califica in sferturile turneului Premier 5 de la Toronto. Partida a fost una echilibrata, cu multe schimburi epuizante, iar Simona a avut nevoie de multa tarie de caracter pentru a trece de o jucatoare ambitioasa.

WTA: Ai mai avut parte de atatia suporteri romani in afara Romaniei? O intrebare prosteasca primita de Simona Halep de la organizatorii turneului de la Toronto (VIDEO)

WTA a remarcat intrebare prosteasca primita de Simona Halep dupa terminarea intalnirii castigate cu Jelena Jankovici, in turul doi al turneului Rogers Cup de la Toronto. Simona a fost intrebata de organizator.

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Azi, cu Agnieszka Radwanska (dupa ora 20:00)

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final. Halep joaca vineri in sferturile de finala, vineri, dupa ora 20:00,contra jucatoareiAgnieszkaRadwanska.

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Vineri, cu Agnieszka Radwanska

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final. Halep joaca vineri in sferturile de finala, la o ora pe care o vom anunta vineri dimineata,contra jucatoareiAgnieszkaRadwanska.

Catalin Tolontan, editorial memorabil despre Simona Halep

Cu piciorul sting in piuneze si simtindu-se rau, Simona Halep a jucat finala de la Toronto cu tensiometrul pe brat. in setul al doilea, altii l-ar fi chemat pe Raed Arafat, dar ea s-a luptat. Au fost ore.

Simona Halep a abandonat in finala la Toronto. Romanca are probleme serioase la piciorul stang

Simona Halep abadoneaza in finala la Toronto. Simona Halep-Belinda Bencic. Halep isi mai pierde o data serviciul. Simona incepe prost setul decisiv si isi pierde serviciul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )