Libnet.ro
UNICEF

20:16

Simona Halep se prabuseste in clasamentul WTA: in urma esecului de la Stuttgart, tenismena a cazut pe locul 7 in ierarhie

B1 B1,
Simona Halep se prabuseste in clasamentul WTA: in urma esecului de la Stuttgart, tenismena a cazut pe locul 7 in ierarhie

Simona Halep , in cadere libera in clasamentul WTA. incepand din saptamana asta, Simona se afla pe locul 7 in ierarhie, dupa ce a fost depasita de Petra Kvitova. Halep. continuă pe B1

Simona Halep este in cadere libera in clasamentul WTA, in urma esecului de la Sttugart

Romanca Simona Halep va fi, de luni, pe locul 7 WTA, fiind depasita de Petra Kvitova. Simona Halep va ramane dupa turneul de la Stuttgart cu 3. 660 de puncte, pierzand peste 2. 000 de puncte de la inceputul anului.

Simona Halep incepe saptamana cum nu se poate mai prost

Romanca Simona Halep a coborat o pozitie, de pe 6 pe 7, in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a pierdut in optimile turneului.

Simona Halep va cobori, luni, pe locul 7 in ierarhia WTA

Simona Halep, locul 6 in ierarhia WTA, va cobori un loc in clasament incepand de luni, din cauza esecului suferit joi la turneul de la Stuttgart. Simona Halep a pierdut in faza optimilor de finala contra Laurei Siegemund Germania, 71 WTA), scor 1-6, 2-6.

Simona Halep va cobori, luni, pe locul 7 in ierarhia WTA

Simona Halep, locul 6 in ierarhia WTA, va cobori un loc in clasament incepand de luni, din cauza esecului suferit joi la turneul de la Stuttgart. Simona a pierdut in faza optimilor de finala contra Laurei Siegemund Germania, 71 WTA), scor 1-6, 2-6, informeaza Mediafax.

Simona Halep va cobori, luni, pe locul 7 in ierarhia WTA

Simona Halep, locul 6 in ierarhia WTA, va cobori un loc in clasament incepand de luni, din cauza esecului suferit joi la turneul de la Stuttgart. Simona a pierdut in faza optimilor.

Simona Halep mai pierde un loc in clasamentul WTA

Jucatoarea Simona Halep a pierdut un loc in ierarhia mondiala dupa turneul WTA de la Stuttgart, unde a fost eliminata de Laura Sigemund, jucatoare ajunsa in finala.

Sfatul lui Ilie Nastase pentru Simona Halep: Eu asa am facut!

Simona Halep a pierdut si la Stuttgart si se afunda in clasamentul WTA, acolo unde incepuse anul pe pozitia a doua a ierarhiei.

Clasamentul WTA: Simona Halep ocupa din aceasta saptamana locul 7 in lume

Simona Halep se afla, incepand din aceasta saptamana, pe locul 7 in clasamentul WTA, dupa ce a fost depasita de Petra Kvitova. Jucatoarea nascuta la Constanta are un avans de doar 500 de puncte fata de Carla Suarez Navarro, prima jucatoare care se afla in afara TOP 10 iberica se afla pe 11).

Simona Halep, despre infrangerea cu Laura Siegemund: Am simtit la un moment dat ca nu pot sa respir. Mi-am simtit corpul greu

Simona Halep a parasit turneul WTA de la Stuttgart de la prima partida a jucat direct in optimi), sportiva nascuta la Constanta fiind invinsa de Laura Siegemund, Germania, locul 71 WTA. Am simtit la un moment dat ca nu pot sa respir. Mi-am simtit corpul greu. De aceea, mi-a fost dificil sa joc la nivelul meu, a precizat Halep.

VIDEO Simona Halep a intampinat probleme la pronuntarea pe litere a numelor unor adversare

Simona Halep si alte jucatoare din circuit au fost rugate de editorii site-ului WTA sa pronunte pe litere numele unor adversare din circuit, romanca intampinand probleme la Pavliucenkova si la Wozniacki.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )