Libnet.ro
UNICEF

21:15

Simona Halep, la primul meci dupa patru luni de zile. Cum arata a doua tenismena a lumii dupa pauza provocata de criza COVID-19 (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Simona Halep, la primul meci dupa patru luni de zile. Cum arata a doua tenismena a lumii dupa pauza provocata de criza COVID-19 (GALERIE FOTO)

Simona Halep, numarul 2 mondial in tenisul feminin, a jucat un prim meci dupa pauza provocata de criza COVID-19. Cea mai titrata tenismena a Romaniei a aratat o forma excelenta si multa pofta de joc,. continuă pe B1

Simona Halep a revenit pe teren. Ce a facut in primul meci dupa aproape 6 luni de pauza

Dupa aproape 6 luni de stat pe bara, Simona Halep a revenit pe terenul de tenis, la Cluj. Numarul 2 mondial a participat la o partida demonstrativa, alaturi de Horia Tecau, Marius Copil si Gabriela.

Halep a jucat primul meci dupa 134 de zile: Cum s-a descurcat alaturi de Tecau

Simona Halep 2 WTA) s-a deplasat pana la Cluj, pentru a evolua intr-un demonstrativ de dublu-mixt, cu partenerul pe care il va avea si la Jocurile Olimpice de la Tokyo, daca evenimentul se va organiza in 2021.

FOTO Halep, cu masca si in masina: Simona a parasit Bucurestiul pentru primul meci de dupa pandemie

Simona Halep 2 WTA) va reveni pe terenul de tenis, dupa ce a jucat ultimul meci la 22 februarie, prilej cu care a si castigat turneul de la Dubai, dupa o finala cu Rybakina.

FOTO Super Sambata: cum au celebrat britanicii deschiderea barurilor, dupa patru luni

Britanicii s-au grabit sa ia cu asalt barurile dupa deschiderea lor, sambata, si au petrecut pana dimineata fara a fi preocupati de distantare sociala sau riscurile pandemiei Covid-19 intr-o celebrare mult asteptata pe care au denumit-o Super Sambata.

Simona Halep a ramas fara ceasul in valoare de 80.000 de euro. Totul s-a intamplat intr-un restaurant din Capitala

Simona Halep s-a panicat putin dupa ce a vazut ca ceasul ei in valoare de 80. 000 de euro lipseste. Aceasta a uitat obiectul intr-un restaurant de lux din Bucuresti, acolo unde luase masa impreuna cu iubitul.

Liga 2, play-off: Turris vs FC Arges 0-0, in primul meci Oaspetii, in inferioritate numerica o repriza intreaga

Formatia Turris-Oltul Turnu Magurele a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Campionii FC Arges, in primul meci al play-off-ului Ligii a II-a. Este prima partida din esalonul secund de dupa pauza cauzata de pandemia de coronavirus.

De ce este deschis Transfagarasanul doar patru luni pe an. Detaliile unei dispute cu ramificatii politice

De peste doi ani, cinci operatori de turism se judeca cu CNAIR, cerand ca Transfagarasanul sa fie deschis sase luni pe an, si nu patru luni ca acum. Procesul a ajuns la inalta Curte de Casatie si Justitie, care la finalul lunii iunie a decis ca procesul sa se rejudece la Curtea de Apel Pitesti.

Care este primul turneu la care ar putea participa Simona Halep - Organizatorii se declara incantati s-o aiba la start

La inceputul lunii august circuitul WTA isi va redeschide portile, dupa ce a fost intrerupt de pandemia de coronavirus, iar organizatorii de competitii incearca din rasputeri sa convinga jucatoare importante sa ia parte la intreceri, asigurandu-le ca totul se va disputa in conditii de siguranta.

Simona Halep anunta cand ar putea reveni pe teren

Fosta lidera mondiala spune ca este nerabdatoare sa revina in competitiile oficiale dupa intreruperea fortata de pandemie.

Femeie de afaceri infectata cu Covid-19, externata dupa 62 de zile: A fost cumplit, inuman. 15 teste pozitive

Pacienta care a stat cel mai mult internata in spital, tinutuita la pat de noul coronavirus, este o antreprenoare din zona Sucevei. Liliana Agheorghicesei, care este si vicepresedintele CONAF, a fost externata dupa 62 de zile de spitalizare, in care s-a confruntat cu febra 40,3: Nici nu stiam ca exista persoane care traiesc cu aceasta febra. Ea a acordat un interviu in exclusivitate, ce a fost przentat in cadrul emisiunii News Magazine, de la Antena3.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )