Libnet.ro
UNICEF

17:01

Simona Halep regreta abandonul Serenei Williams: Nu sunt bucuroasa, dar nici trista

Online Sport Online Sport,
Simona Halep regreta abandonul Serenei Williams: Nu sunt bucuroasa, dar nici trista

Simona Halep s-a calificat fara lupta in finala de la Indian Wells si spune ca si-a dorit mult sa o reintalneasca pe Serena Williams dupa finala pierduta in fata acesteia la Turneul Campioanelor din noiembrie trecut. continuă pe Online Sport

Simona Halep in finala de la Indian Wells dupa abandonul Serenei Williams (video)

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Indian Wells fara sa fi jucat macar o singura minge in semifinala cu Serena Williams.

Live Text Indian Wells 2015. Simona Halep - Jelena Jankovic: duminica noaptea. Aproape de primul titlu din top 5 mondial

Indian Wells 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, este la un pas de castigarea primului titlu Premier Mandatory din cariera sa. Romanca, ajunsa in finala dupa abandonul Serenei Williams, o va intalni, in u .

Simona Halep va juca impotriva Serenei Williams sambata dimineata, nu inainte de ora 05.00

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua impotriva liderului mondial, sportiva americana Serena Williams, sambata dimineata, nu inainte de ora 05. 00, in semifinalele turneului de la Indian.

Simona Halep va juca impotriva Serenei Williams. Vezi aici cand este programat meciul

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua impotriva liderului mondial, sportiva americana Serena Williams, sambata dimineata, nu inainte de ora 05. 00, in semifinalele turneului de la Indian.

Simona Halep, in finala la Indian Wells! Cum a comentat ea abandonul Serenei: Nu sunt nici fericita, nici trista

Simona Halep va juca duminica in finala Indian Wells, in care a ajuns fara sa joace. Liderul american Serena Williams a declarat forfait din cauza unei accidentari la genunchi.

Simona Halep: Mi-am regasit stilul si sunt mai increzatoare

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, marti, dupa ce s-a calificat in sferturile turneului de la Indian Wells, ca s-a luptat pentru fiecare minge in fata Karolinei Pliskova si ca este .

ABANDON Simona Halep-Serena Williams in semifinale la Indian Wells. Serena Williams a abandonat!

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anuntat ora de disputare a semifinalei dintre Simona Halep si Serena Williams. Mult asteptata partida nu a mai avut loc din cauza abandonului Serenei Williams. Aceasta a acuzat dureri la genunchi si a preferat sa se retraga fara sa joace nici macar o singura minge.

Simona Halep la Indian Wells. Romanca s-a calificat in semifinale, dupa ce-a invins-o pe Suarez Navarro. O astept pe Serena

Simona Halep la Indian Wells a ajuns in semifinale, egalandu-si performanta de anul trecut. in sferturi, romanca a invins-o pe Suarez Navarro. Desi a pierdut primul set, Halep le-a castigat foarte clar pe urmatoarele si ar putea juca in penultimul act chiar impotriva Serenei Williams.

Nu-si va aminti nimeni de Simona Halep, ca nu e wow. Dar cine isi aminteste de Novotna?

Simona Halep a primit un comentariu destul de critic din partea Janei Novotna, o fost legenda a tenisului la dublu. Cehoaica a spus ca romanca va deveni o necunoscuta deoarece nu este de nivelul Serenei Williams sau a Mariei Sarapova.

Williams: Sunt pregatita pentru o mare jucatoare. Cuvinte mari pentru Simona Halep

Serena Williams, lider mondial si cap de serie numarul 1, a spus inaintea semifinalei de la Indian Wells 2015, acolo unde o va intalni pe a treia favorita, Simona Halep, ca se asteapta ca romanca sa dea totul si sa fie o mar .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )