Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

Simona Halep a invins-o pe Jana Cepelova si s-a calificat in turul 3 la US Open

Antena3 Antena3,
Simona Halep a invins-o pe Jana Cepelova si s-a calificat in turul 3 la US Open

Simona Halep si-a confirmat statutul de a doua favorita la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, si s-a calificat in turul 3, dupa o victorie convingatoare obtinuta in fata slovacei Jana Cepelova in. continuă pe Antena3

Simona Halep va juca azi contra slovacei Jana Cepelova, in turul 2 la US Open. Ora la care e programata partida

Dupa victoria chinuita cu Danielle Collins, din turul 1, Simona Halep trebuie sa treaca de slovaca Jana Cepelova locul 65 mondial) pentru a ajunge in turul 3 la US Open.

US OPEN Jana Cepelova - Simona Halep a invins-o pe Jana Cepelova intr-un blitz-krieg de 56 minute: 6-2, 6-1

Jucatoarea Simona Halep, a doua favorita la US Open, s-a calificat in turul trei al competitiei, dupa ce a trecut de slovaca Jana Cepelova, locul 65 WTA, cu scorul de 6-2, 6-1. Halep a inceput slab primul set, Cepelova conducand cu 2-0, apoi romanca a revenit in forta castigand cu 6-2. In setul al doilea, dupa un set castigat de jucatoarea din Slovacia, Simona a fost de neoprit. Meciul s-a incheiat dupa 56 de minute.

Simona Halep s-a calificat in turul trei la US Open

Simona Halep, numarul 2 WTA, s-a calificat, miercuri seara, in turul trei la US Open, relateaza GSP. Romanca a reusit calificarea dupa ce a invins-o pe slovaca Jana Cepelova cu scorul de 6-2, 6-1, meciul durand.

LIVE US Open: Simona Halep-Jana Cepelova si Alexandra Dulgheru-Maria Sharapova (dupa ora 21:00)

Ziua a treia de competitie la US Open le aduce pe teren pe Simona Halep si Alexandra Dulgheru, cele doua urmand a juca la ore apropiate potrivit programului anuntat de organizatori.

US Open: Halep, in turul doi, dupa ce a eliminat-o pe Collins, scor 6-6 (7), 6-1, 6-2. Urmeaza Jana Cepelova!

Simona Halep debuteaza, de la ora 18. 00, in cadrul turneului de Grand Slam de la US Open. Romanca o intalneste in primul tur pe americanca Dainelle Rose Collins, jucatoare fara loc in clasamentul WTA, care a acces .

Simona Halep, victorie categorica in turul 2 la US Open

Pentru Simona Halep meciul din turul 2 cu Jana Cepelova a semanat mai mult a antrenament cu public, desi nu foarte multi americani s-au inghesuit in tribunele arenei Louis Armstrong, a doua de la Flushing Meadows, pentru a o vedea la lucru pe a doua favorita de la US Open.

Victorie muncita, in trei seturi, pentru Simona Halep, in primul tur la US Open: Romanca se va duela in turul doi cu slovaca Cepelova

Simona Halep, locul doi mondial si a doua favorita, a invins-o pe Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553, care a primit un wild card, scor 6-7, 6-1, 6-2. Simona a avut parte.

Simona Halep, victorie cu emotii in primul tur la US Open. Simona Halep vs. Danielle Rose Collins: 6-7, 6-1, 6-2

Simona Halep, locul doi mondial si favorita numarul doi, a avut un meci neasteptat de greu in fata lui Danielle Rose Collins fara loc WTA) in primul tur de la US Open. Dupa un prim set pierdut pe fondul unui prim serviciu extrem de slab 49% procentaj), Halep si-a revenit treptat si a cistigat urmatoarele doua seturi categoric. Scor final 6-7, 6-1, 6-2. Iar in declaratiile de dupa meci, Simona Halep a spus ca trebuie sa-si imbunatateasca lovitura de dreapta - lucru evident avind in vedere numarul mare de greseli nefortate. Vezi in text cele mai importante momente ale meciului.

Intamplare amuzanta cu Simona Halep in SUA: M-au intrebat de ce am pasaport diplomatic. Le-am spus Nu stiu! Nu e vina mea!

In iulie, cand Simona Halep a revenit in Romania sa joace la turneul WTA din Bucuresti, sportiva romana a fost numita la Guvern drept ambasador al turismului si, astfel, a primit si un pasaport diplomatic. Publicatia Grantland. com, intr-un articol despre Simona Halep si Eugenie Bouchard, cele doua tinere jucatoare de tenis care au avut o ascensiune fulminanta in topuri, o citeaza pe sportiva romana care povesteste o intamplare amuzanta pe pamant american cu noul sau pasaport diplomatic.

Simona Halep se va califica la Turneul Campioanelor daca ajunge in semifinale la US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, poate sa-si asigure prezenta la Turneul Campioanelor, competitia care inchide sezonul feminin de tenis, daca va accede in semifinalele US Open, ultimul Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )