Libnet.ro
UNICEF

15:01

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Roma

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Roma

Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 745 dolari, dupa ce a dispus de rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova cu. continuă pe Antena3

Simona Halep e in sferturile turneului de la Roma. Romanca a terminat fulminant partida cu Ana Pavliucenkova

Simona Halep continua evolutiile bune pe zgura si dupa ce a castigat turneul de la Madrid, s-a calificat in sferturi la Roma.

Simona Halep, calificata in sferturi la Roma VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 745 dolari, dupa ce a dispus de.

VIDEO. Tenismena Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala, la Roma

Tenismena Simona Halep, numarul patru mondial in clasamentul WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 745 dolari, dupa ce a dispus de rusoaica Anastasia Pavliucenkova cu 6-1, 4-6, 6-0, potrivit Agerpres.

Simona Halep, dupa calificarea in sferturile de finala de la Roma: Ma astept la un meci greu cu Kontaveit. Nu stiu cum joaca pe zgura, o voi studia

Jucatoarea romana Simona Halep a declarat, joi, duapa calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Roma, ca se asteapta ca meciul cu Anett Kontaveit sa fie unul greu.

Cu ochii pe Simona Halep. Organizatorii au anuntat ora meciului de azi cu rusoaica Ana Pavliucenkova

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Roma, dupa ce a invins-o in premiera pe nemtoaica Laura Siegemund.

Simona Halep explica secretul primei victorii din fata nemtoaicei Laura Siegemund: Asta am facut!

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Roma, dupa ce a invins-o in premiera pe nemtoaica Laura Siegemund.

LIVE Simona Halep cu Laura Siegemund in primul tur la Roma

Simona Halep are parte de un debut de foc in turneul de la Roma, miercuri de la 12:00, impotriva Laurei Siegemund.

Asa am trait Simona Halep cu Laura Siegemund in primul meci la Roma

Simona Halep a avut parte de un debut de foc in turneul de la Roma, miercuri de la 12:00, impotriva Laurei Siegemund.

Veste extraordinara din tenis. Simona Halep s-a calificat in sferturi la Roma

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Anastasia Pavlyuchenkova. Halep s-a impus in trei seturi, scor 6-1, 4-6, 6-0. Simona nu a avut deloc emotii.

Simona Halep a invins-o in premiera pe Laura Siegemund si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roma. Cu cine va juca maine

Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 4 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o in premiera pe Laura Siegemund Germania), pozitia 32 in ierarhia mondiala, in turul doi al competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )