Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO. Tenismena Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala, la Roma

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Tenismena Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala, la Roma

Tenismena Simona Halep, numarul patru mondial in clasamentul WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 745 dolari, dupa ce a dispus de rusoaica Anastasia Pavliucenkova cu 6-1, 4-6, 6-0, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Simona Halep, dupa calificarea in sferturile de finala de la Roma: Ma astept la un meci greu cu Kontaveit. Nu stiu cum joaca pe zgura, o voi studia

Jucatoarea romana Simona Halep a declarat, joi, duapa calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Roma, ca se asteapta ca meciul cu Anett Kontaveit sa fie unul greu.

Simona Halep e in sferturile turneului de la Roma. Romanca a terminat fulminant partida cu Ana Pavliucenkova

Simona Halep continua evolutiile bune pe zgura si dupa ce a castigat turneul de la Madrid, s-a calificat in sferturi la Roma.

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Roma

Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 745 dolari, dupa ce a dispus de rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova cu.

Simona Halep, calificata in sferturi la Roma VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 745 dolari, dupa ce a dispus de.

Veste extraordinara din tenis. Simona Halep s-a calificat in sferturi la Roma

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Anastasia Pavlyuchenkova. Halep s-a impus in trei seturi, scor 6-1, 4-6, 6-0. Simona nu a avut deloc emotii.

Simona Halep a invins-o in premiera pe Laura Siegemund si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roma. Cu cine va juca maine

Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 4 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o in premiera pe Laura Siegemund Germania), pozitia 32 in ierarhia mondiala, in turul doi al competitiei.

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului WTA de la Roma

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de 2. 745 dolari. Simona Halep,.

S-a stabilit ora la care joaca vineri Simona Halep cuAnett Kontaveit

Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua, vineri, cu estona Anett Kontaveit, venita din calificari si locul 68 mondial, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Simona Halep s-a calificat in turul III al turneului de la Roma (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat in turul III al turneului de la Roma, dupa victoria cu 6-4, 6-4 in fata Laurei Siegemund, informeaza GSP. Halep a pierdut game-ul in care a servit, dar apoi a egalat.

Sub amenintarea descalificarii. Simona Halep a lovit cu racheta un copil de mingi, in finala turneului de la Madrid (VIDEO)

Simona Halep a castigat turnelul de la Madrid, dupa victoria in fata Kristinei Mladenovic, dar partida a fost la un pas sa fie castigata de aceasta din urma, din cauza unui gest necugetat al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )