Libnet.ro
UNICEF

17:30

Simona Halep si-a lansat pagina oficiala de Facebook

România Liberă România Liberă,
Simona Halep si-a lansat pagina oficiala de Facebook

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, si-a lansat, joi, pagina oficiala pe reteaua de socializare Facebook. continuă pe România Liberă

Simona Halep si-a lansat pagina oficiala de Facebook

Jucatoarea Simona Halep are incepand de joi propria pagina oficiala de Facebook unde va mentine o legatura permanenta cu fanii sai.

Simona Halep si-a lansat pagina oficiala de Facebook: are peste 450.000 like-uri

Simona Halep si-a lansat joi pagina oficiala de Facebook cu mesajul in cazul in care aveati dubii. , da, sunt eu, adevarata Simona! Bine ati venit pe pagina mea oficiala de Facebook si o fotografia in care tinea o hartie in mana cu.

Simona Halep si-a lansat, joi, pagina oficiala de Facebook

Simona Halep are, incepand de joi, pagina oficiala de Facebook. Sportiva a postat urmatorul mesaj: In cazul in care aveati dubii. da, eu sunt, adevarata Simona. Bine ati venit pe pagina mea oficiala de Facebook.

Simona Halep are pagina oficiala de Facebook! A atrans deja aproape 500.000 de aprecieri

Simona Halep a decis, in sfarsit, sa-si deschida o pagina oficiala de facebook, prin intermediul careia sa tina legatura cu fanii.

Simona Halep are pagina oficiala de Facebook! A strans deja aproape 500.000 de aprecieri

Simona Halep a decis, in sfarsit, sa-si deschida o pagina oficiala de facebook, prin intermediul careia sa tina legatura cu fanii.

Simona Halep, nominalizata de WTA la titlul de jucatoarea lunii iulie, alaturi de Serena Williams si Caroline Wozniacki

Simona Halep a fost nominalizata de WTA la categoria jucatoarea lunii iulie, sportiva din Romania luptandu-se pentru aceasta distinctie cu Serena Williams si Caroline Wozniacki. De asemenea, Simona candideaza si la titlul de Stea in ascensiune' Rising Star of the Month). Vezi in material unde poate fi votata Simona Halep.

Simona Halep, la un pas de fotoliul de lider mondial

Simona Halep poate ajunge numarul unu mondial pana in toamna. Luni, Halep va urca pe locul 2 in WTA. De acolo, mai e un singur pas pana la suprematia mondiala. La numai 22 de ani, Halep poate visa frumos. Dar trebuie sa si munceasca! .

Presedintele WTA o previne pe Simona Halep: Au fost multe jucatoare care au rasarit, dar n-au reusit sa devina staruri

Simona Halep traverseaza cea mai buna perioada din cariera, sportiva din Romania urmand sa urce, de saptamana viitoare, pe locul doi in ieraria WTA. Cu toate acestea, presedintele WTA Stacey Allaster) o avertizeaza pe Simona: Au fost multe jucatoarea care au rasarit, dar n-au reusit sa devina staruri.

Simona Halep, candidata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie in circuitul WTA

Simona Halep este din nou nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare, de aceasta data pentru luna iulie. Contracandidatele Simonei sunt liderul mondial, Serena Williams, si Caroline Wozniacki. Halep a.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul trei in lume

Simona Halep se mentine si in aceasta saptamana pe locul trei in ierarhia WTA, jucatoarea din Romania acumuland 6. 785 de puncte. Halep va urca insa de saptamana viitoare pe pozitia a doua, urmand sa o depaseasca pe Na Li.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )