Libnet.ro
UNICEF

20:46

Simona Halep va termina anul 2017 pe locul 1 in clasamentul mondial feminin

Antena3 Antena3,
Simona Halep va termina anul 2017 pe locul 1 in clasamentul mondial feminin

Romanca Simona Halep va deveni a 13-a jucatoare care termina anul pe primul loc in clasamentul mondial al circuitului profesionist feminin de tenis WTA), dupa introducerea ierarhiei computerizate,. continuă pe Antena3

Bucurie mare pentru romani! Simona Halep va ramane pe primul loc mondial

O noua victorie pentru Simona Halep. Jucatoarea romanca de tenis se va mentine pe locul intai mondial pana la finalul anului. Acest lucru a fost confirmat de scorul meciului dintre Karolina.

Simona Halep, a 13-a jucatoare care termina anul pe primul loc in clasamentul WTA

Simona Halep va deveni a 13-a jucatoare care termina anul pe primul loc in clasamentul mondial al circuitului profesionist feminin de tenis WTA), dupa introducerea ierarhiei computerizate, in 1975.

Simona Halep, invinsa de Svitolina la Turneul Campioanelor

Simona Halep, liderul mondial in clasamentul WTA, a fost invinsa vineri de Elina Svitolina 4 WTA), cu scorul de 3-6, 4-6, in ultimul meci din Grupa Rosie de la Turneul.

Oficial: Simona Halep va incheia anul pe primul loc mondial

Desi eliminata in faza grupelor la Turneul Campioanelor, Simona Halep va incheia totusi anul pe prima pozitie a ierarhiei WTA performanta pe care au mai reusit-o in istorie doar alte 12 jucatoare.

Halep la ora socotelilor: cum poate ramane pe locul 1 mondial si cu cati bani a plecat de la Singapore

Simona Halep a fost eliminata pentru al treilea an consecutiv in faza grupelor la WTA Finals, insa nu totul e pierdut pentru constanteanca de 26 de ani.

Roger Federer, despre Simona Halep: Merita sa fie numarul unu, trebuie respectata

Calificat in finala de la Basel, Roger Federer a vorbit in timpul unei conferinte de presa si despre Simona Halep: Merita sa fie numarul unu mondial, trebuie respectata, a spus, printre altele, campionul elvetian.

Din pacate, o VESTE TRISTA! Nimeni nu se astepta la asta! Simona Halep ...

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita, a fost surclasata de daneza Caroline Wozniacki N. 6), cu 6-0, 6-2, miercuri, in al doilea sau meci din Grupa.

Ce a facut Simona Halep cu Caroline Wozniacki in Turneul Campioanelor

Simona Halep, numarul unu in tenisul feminin mondial, a fost invinsa miercuri de Caroline Wozniacki in Turneul Campioanelor.

Simona Halep a scapat de Muguruza, dar locul 1 mondial ii este in continuare amenintat. Ce trebuie sa se intample pentru ca romanca sa termine anul lider

Strans legat de ce se va intimpla zi, in confruntarea cu Elina Svitolina este si situatia locului 1 mondial in tenisul feminin.

Dezvaluiri in premiera despre Simona Halep! Cum a ajutat-o Rafael Nadal sa devina lider mondial

Simona Halep a recurs la multe schimbari in ultima vreme, ce i-au adus urcarea pe primul loc in clasamentul WTA, iar progresul romancei i se datoreaza si campionului spaniol Rafael Nadal! Simona.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )