Libnet.ro
UNICEF

12:00

Simona Halep in turul al doilea al turneului WTA Premier de la Madrid

România Liberă România Liberă,
Simona Halep in turul al doilea al turneului WTA Premier de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a sasea favorita, s-a calificat in runda a doua a turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, duminica, dupa ce a trecut de japoneza Misaki Doi, cu 6-0, 6-3. continuă pe România Liberă

Simona Halep, in turul al doilea al turneului WTA Premier de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a sasea favorita, s-a calificat in runda a doua a turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, duminica, dupa ce a trecut de japoneza Misaki Doi, cu 6-0, 6-3.

Simona Halep, victorie in turneul de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a sasea favorita, s-a calificat in runda a doua a turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, duminica, dupa ce a trecut de.

Companie selecta de Paste pentru Simona Halep: Sportiva a petrecut sarbatorile la Madrid (VIDEO)

Simona Halep a petrecut Pastele intr-o companie selecta, dupa cum a dezvaluit pe internet. Intr-o imagine pe care a postat-o pe contul sau de Instagram, arata B1 TV. Sportiva se afla la masa.

Simona Halep stie cu mingea si la tenis de masa (video)

In asteptarea meciului cu Misaki Doi din primul tur al turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep si-a testat indemanarea la o partida de tenis de masa.

Simona Halep are meci usor in primul tur de la Madrid. Sorana Cirstea si Irina Begu n-au fost la fel de norocoase

Simona Halep va juca in primul tur de la Mutua Madrid Open cu japoneza Misaki Doi, locul 45 WTA. Cele doua nu s-au mai intalnit pana acum.

LIVE Simona Halep in primul tur la Madrid (duminica, dupa 18:30)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Madrid, duminica dupa ora 18:30, contra japonezei Misaki Doi. Meciul va fi transmis live text in aceasta pagina.

Simona Halep s-a reunit cu Darren Cahill la Madrid

Jucatorea Simona Halep, numarul 7 mondial in aceasta saptamana, se pregateste intens pentru revenirea in circuit.

Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul secund la Madrid Open

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, a invins-o, duminica, pe japoneza Misaki Doi, locul WTA, cu scorul de 6-0, 6-3, si s-a calificat in turul al doilea al turneului Premier Mandatory organizat de Ion Tiriac, Madrid Open.

WTA Madrid: Simona Halep vs Misaki Doi 6-0, 6-3/ La pas in turul al doilea

Simona Halep 7 WTA) s-a calificat fara emotii in turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a invins-o pe Misaki Doi, din Japonia, locul 45 WTA, scor 6-0, 6-3. Partida de pe arena Manolo Santana a durat doar 58 de minute.

WTA Madrid: Incepe turneul Premier Mandatory - Simona Halep nu are puncte de aparat, dupa ce a fost eliminata in turul intai in 2015

Pe 30 aprilie va incepe turneul Premier Mandatory de la Madrid, competitie la startul careia se vor gasi cele mai bune jucatoare din circuitul WTA. Eliminata in 2015 inca din turul intai, Simona Halep nu va avea de aparat niciun punct la competitia de la Caja Magica. Pe langa numarul sapte mondial, la intrecere vor mai lua parte si alte jucatoare din Romania: Monica Niculescu, Irina-Camelia Begu si Sorana Carstea a primit un wild-card din partea organizatorilor).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )