Libnet.ro
UNICEF

22:30

Simona Halep, victorie in turneul de la Madrid

Antena3 Antena3,
Simona Halep, victorie in turneul de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a sasea favorita, s-a calificat in runda a doua a turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, duminica, dupa ce a trecut de. continuă pe Antena3

Simona Halep stie cu mingea si la tenis de masa (video)

In asteptarea meciului cu Misaki Doi din primul tur al turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep si-a testat indemanarea la o partida de tenis de masa.

Simona Halep in turul al doilea al turneului WTA Premier de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a sasea favorita, s-a calificat in runda a doua a turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, duminica, dupa ce a trecut de japoneza Misaki Doi, cu 6-0, 6-3.

Simona Halep, in turul al doilea al turneului WTA Premier de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a sasea favorita, s-a calificat in runda a doua a turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, duminica, dupa ce a trecut de japoneza Misaki Doi, cu 6-0, 6-3.

Romanca Patricia Tig, victorie la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Patricia Tig, venita din calificari, a reusit o victorie remarcabila in fata rusoaicei Daria Kasatkina, cu 6-3, 4-6, 6-2, duminica, in runda inaugurala a turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari.

LIVE Simona Halep in primul tur la Madrid (duminica, dupa 18:30)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Madrid, duminica dupa ora 18:30, contra japonezei Misaki Doi. Meciul va fi transmis live text in aceasta pagina.

Surpriza uriasa pentru Simona Halep, inaintea turneului de la Madrid

Simona Halep a petrecut noaptea de inviere si dimineata de Pasti departe de casa, asa cum fac de altfel toti tenismenii. Romanca i-a avut insa alaturi pe doi dintre oamenii foarte.

Simona Halep, aparitie surpriza inainte de turneul de la Madrid

Simona Halep se afla la Madrid, acolo unde a inceput deja pregatirile alaturi de antrenorul ei Darren Cahill, pentru turneul lui Ion Tiriac, care incepe sambata. insa dupa o sesiune de.

WTA Madrid: Incepe turneul Premier Mandatory - Simona Halep nu are puncte de aparat, dupa ce a fost eliminata in turul intai in 2015

Pe 30 aprilie va incepe turneul Premier Mandatory de la Madrid, competitie la startul careia se vor gasi cele mai bune jucatoare din circuitul WTA. Eliminata in 2015 inca din turul intai, Simona Halep nu va avea de aparat niciun punct la competitia de la Caja Magica. Pe langa numarul sapte mondial, la intrecere vor mai lua parte si alte jucatoare din Romania: Monica Niculescu, Irina-Camelia Begu si Sorana Carstea a primit un wild-card din partea organizatorilor).

Sorana Cirstea, victorie uriasa la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea, beneficiara unui wild card, a invins-o pe sarboaica Jelena Jankovic, cu 6-4, 6-3, duminica, in runda inaugurala a turneului WTA Premier de la.

Simona Halep, demonstratie de forta in primul tur la Madrid

Simona Halep a debutat in turneul de la Madrid, duminica dupa ora 18:30, contra japonezei Misaki Doi. Un meci dominat autoritar de Halep si castigat fara nicio emotie, desi in debutul setului secund japoneza a reusit trei game-uri la rand revenind pe tabela de la 0-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )