Libnet.ro
UNICEF

20:15

OJ Simpson mare are doar trei luni de trait, din cauza diabetului

B1 B1,
OJ Simpson mare are doar trei luni de trait, din cauza diabetului

Fostul actor OJ Simpson ar mai avea doar trei luni de trait, din cauza unei forme severe de diabet de care sufera, sustin cei de la Daily Mail. Doctorii inchisorii in care acesta isi ispaseste pedeapsa pentru. continuă pe B1

OJ Simpson mai are doar trei luni de trait, din cauza diabetului

Fostul actor OJ Simpson ar mai avea doar trei luni de trait, din cauza unei forme severe de diabet de care sufera, sustin cei de la Daily Mail. Doctorii inchisorii in care acesta isi ispaseste pedeapsa pentru.

60 de locuri de munca vacante in judetul Buzau. Doar trei posturi pentru buzoienii cu studii superioare

In aceasta saptamana, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) Buzau a identificat 60 de locuri de munca vacante. Doar trei dintre aceste posturi se adreseaza persoanelor cu studii superioare.

Becali nu se lasa. Finantatorul Stelei cere, din nou, sa fie eliberat trei luni

Gigi Becalia facut recurs la decizia Tribunalului Bucuresti data ieri sicere din nou sa fie eliberat pentru trei luni. Luni, Tribunalul i-a respins cererea de eliberare de eliberare finantatorului.

Nokia are cele mai mici vanzari din ultimii opt ani

Compania finlandeza Nokia Oyj a inregistrat, in trimestrul al doilea, un declin de 27% al volumului vanzarilor sale de telefoane mobile, la 61,1 milioane de unitati - cel mai redus nivel din ultimii opt ani, conform Financial Times.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )