Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sindicalistii indeamna la protest: profesorii sa nu mai cumpare din banii lor creta, markere sau alte consumabile

Adevărul Adevărul,
Sindicalistii indeamna la protest: profesorii sa nu mai cumpare din banii lor creta, markere sau alte consumabile

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret a cerut membrilor de sindicat sa refuze din acest moment sa mai suporte din salariile lor orice cheltuieli pentru creta/markere, consumabile hartie, toner etc. ), dotarile pentru cercuri, cluburi, activitati extracurriculare si extrascolare, precum si alte mijloace de invatamant necesare in salile de clasa, laboratoare, biblioteci, ateliere si sali de sport. continuă pe Adevărul

Dan Sova: Tarifele de utilizare a autostrazii Comarnic-Brasov, cele mai mici din UE

Tarifele de utilizare a autostrazii Comarnic - Brasov vor fi cele mai mici din Uniunea Europeana, acestea tinand cont de puterea de cumparare a cetatenilor romani, potrivit ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si.

Dan Sova: Tarifele de utilizare a autostrazii Comarnic-Brasov, cele mai mici din UE.

Tarifele de utilizare a autostrazii Comarnic - Brasov vor fi cele mai mici din Uniunea Europeana, acestea tinand cont de puterea de cumparare a cetatenilor romani, potrivit ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova. Conform datelor prezentate pe site-ul ministrului delegat, nivelul tarifelor va fi de 5,7 lei fara TVA, 7 lei cu TVA pentru un autoturism, pentru toti cei 60 km, de la intrarea pe podul Breaza si pana la iesirea in .

Jocurile Olimpice de la Soci, cele mai scumpe din istorie

Jocurile Olimpice de iarna de la Soci vor fi cele mai scumpe din istorie, insumand circa 50 de miliarde de dolari. Potrivit CNN, aceste costuri vor fi cu zece miliarde peste cheltuiala Chinei pentru JO de la Beijing.

Business report: Cum ajungi sa pierzi din banii pe care i-ai economisit la banca. Topul celor mai dezavantajoase depozite; Romania, cele mai mari cresteri de preturi din UE; Cat de sanatoase mai sunt bilanturile bancilor din Romania?

Dacia si-a salvat patronul. Fara marca romaneasca, Renault avea un an 2013 pe minus. Multumita marcii Dacia, Renault a putut sa bifeze un an 2013 pozitiv, pe piata europeana. Un roman din doi intra pe internet cu Google Chrome. Mozilla Firefox a scazut dramatic. Tot mai multi romani navigheaza pe internet cu browserul detinut de Google.

Sa le fie cald si bine! Demnitarii cazati in vilele de protocol se incalzesc cu 1 MILION de lei din banii nostri

Peste milion de lei ne costa in aceasta iarna incalzirea demnitarilor cazati in vilele de protocol. RAAPPS a cumparat in aceasta iarna 1 milion de litri de combustibil pentru incalzirea vilelor din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )