Libnet.ro
UNICEF

22:16

Sinistratii vor primi ajutoare de la Guvern fara niciun plafon si fara sa aduca vreo vreo factura pe banii cheltuiti

Adevărul Adevărul,
Sinistratii vor primi ajutoare de la Guvern fara niciun plafon si fara sa aduca vreo vreo factura pe banii cheltuiti

27 de milioane de lei vor ajunge la sinistratii din judetul Galati. Consiliile locale vor imparti acesti bani in functie de necesitatile fiecarei familii. continuă pe Adevărul

Sinistratii vor primi ajutoare de la Guvern fara niciun plafon si fara sa aduca vreo factura pe banii cheltuiti

27 de milioane de lei vor ajunge la sinistratii din judetul Galati. Consiliile locale vor imparti acesti bani in functie de necesitatile fiecarei familii.

Victor Ponta: Sinistratii vor fi ajutati de Guvern indiferent daca au sau nu asigurare pentru case. Vreti sa-i las pe oameni sa moara in apa?

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca Guvernul ii va ajuta pe sinistratii din Galati indiferent daca acestia au incheiate sau nu polite de asigurare pentru casele distruse de ape, el adaugand: Vreti sa-i las pe oameni sa moara in apa daca nu si-au facut asigurare?, relateaza Mediafax.

Ponta: Sinistratii vor fi ajutati de Guvern indiferent daca au sau nu asigurare pentru case.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca Guvernul ii va ajuta pe sinistratii din Galati indiferent daca acestia au incheiate sau nu polite de asigurare pentru casele distruse de ape, el adaugand: Vreti sa-i las pe oameni sa moara in apa daca nu si-au facut asigurare?, transmite Mediafax. Intrebat de jurnalisti daca Guvernul ii ajuta pe sinistrati chiar daca nu si-au incheiat politele de asigurare obligatorie a locuintei, Ponta a spus ca nu le poate cere polita .

Jocurile Francofoniei: 23 medalii si locul 4 pentru Romania. Cati bani vor primi sportivii.

Sportivii romani care au participat la Jocurile Francofoniei de la Nisa, unde au cucerit 23 de medalii, dintre care noua de aur, zece de argint si patru de bronz, vor fi recompensati cu 151. 800 de lei, a declarat, marti, secretarul de stat din cadrul MTS, Carmen Tocala, conform Mediafax. Cuantumul premierilor este de 151. 800 de lei. Vom vedea in ce masura se vor putea face modificiari. Un aur va fi recompensat cu 3. 000, argintul cu 2. 000, iar bronzul cu 1. 000 de lei. Am fi vrut sa fie .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )