Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sinteza zilei. Document: Tunul financiar pregatit de Kovesi, inainte de plecare

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Document: Tunul financiar pregatit de Kovesi, inainte de plecare

Teorie-soc, la Sinteza zilei. Mesajul secret transmis de Kovesi la receptia de la Ambasada Marii Britanii

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, la Sinteza zilei ca, prin prezenta sa la receptia data de Ambasada Marii Britanii pentru a marca Ziua Reginei Elisabeta a II-a si Ziua Nationala a Regatului Unit, Laura.

Sinteza zilei. Mihai Gadea detoneaza bomba: Cati romani mai au incredere in Kovesi

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei rezultatele unui sondaj incendiar: Cati romani mai au incredere in procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. in aceasta seara vreau sa detonez o.

Sinteza zilei. inregistrarea kamikaze care arunca in aer DNA

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, o noua inregistrare halucinanta cu procurorii de la unitatea de elita a lui Kovesi, DNA Ploiesti. Fostul procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de.

Sinteza zilei. Sondaj incendiar: increderea in Klaus Iohannis vs Traian Basescu

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei un sondaj incendiar legat de increderea romanilor in presedintii Romaniei. Este vorba despre o comparatie facuta de Sociopol 2018) intre evolutia.

Membru CNA, autosesizare privind Sinteza Zilei cu Liviu Dragnea: Afirmatiile liderului PSD amintesc de anul 1990. Moderatorul nu a intervenit

Dorina Rusu, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), s-a autosesizat cu privire la afirmatiile mincinoase, acuzatiile si amenintarile facute de Liviu Dragnea in emisiunea Sinteza zilei, fara ca moderatorul Mihai Gadea sa intervina, fapt ce incalca legislatia audiovizualului.

Sinteza zilei. De ce au mers cei de la Rezist pe Arena Nationala. Imagini-soc

Mihai Gadea a comentat, luni, la Sinteza zilei, momentul in care Gabriela Firea a fost huiduita pe Arena Nationala, in timp ce a urcat pe scena alaturi de Simona Halep. Vreau sa va rog sa fiti atenti l.

Sinteza zilei. Imagini noi de la mitingul PSD cu cei care au incitat la violenta in strada

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei noi imagini de la mitingul PSD de sambata si modul in care indivizi bine organizati au incercat sa incite la violenta. Langa 430. 000 de romani, care prot.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )