Libnet.ro
UNICEF

10:31

Sinteza zilei. Imagini-soc cu inchisoarea in care sunt incarcerate Elena Udrea si Alina Bica

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Imagini-soc cu inchisoarea in care sunt incarcerate Elena Udrea si Alina Bica

Elena Udrea si Alina Bica au primit mandat de arestare preventiva pentru urmatoarele doua luni. Seful Interpol Costa Rica, precizari de ultima ora: Udrea este extradabila, desi are un copil acolo Cele. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Prima fotografie pe care au facut-o Udrea si Bica in Costa Rica - FOTO

Cornel Tabacaru, milionarul roman care traieste de ani buni in Costa Rica, a prezentat, joi, la Sinteza zilei, prima fotografie pe care au facut-o Elena Udrea si Alina Bica la aeroport, la scurt timp dupa ce.

Sinteza zilei. Cele mai noi imagini din presa costaricana. Filmul arestarii Elenei Udrea si al Alinei Bica

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, ultimele imagini cu Elena Udrea si Alina Bica inainte sa fie ridicate din strada de politisti. Haideti sa vedem de ce Interpolul simte nevoia sa lase.

Imagini din inchisoarea unde sunt Udrea si Bica. Cele doua s-ar afla in zona VIP a penitenciarului

Omul de afaceri, Cornel Tabacaru a facut dezvaluiri incendiare la Antena 3 despre inchisoarea in care se afla Elena Udrea si Alina Bica. Tabacaru sustine ca cele doua sunt tinute in zina de VIP a.

Sinteza zilei. Exclusivitate nationala: documentul clasarii dosarului premierului Dancila

MIhai Gadea a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, documentul de clasare a dosarului in care Viorica Dancila era acuzata de inalta tradare.

Sinteza zilei. Cine cade in groapa sapata pentru Viorica Dancila

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, imagini halucinante cu Monica Macovei in Parlamentul European. Stire in curs de.

Premierul Viorica Dancila, in aceasta seara, la Sinteza Zilei, cu Mihai Gadea. LIVE TEXT si VIDEO

Premierul Viorica Dancila vine in aceasta seara, de la ora 21. 00, pentru un interviu-eveniment realizat de Mihai Gadea, la Sinteza Zilei. Vezi LIVE VIDEO.

Sinteza zilei. Imagini exclusive cu apartamentul in care locuia Elena Udrea pana la arestare

Elena Udrea si Alina Bica au primit mandate de arestare preventiva pentru urmatoarele doua luni. Seful Biroului Interpol din Costa Rica si Interpol Bogota, Gustavo Chinchillas, a anuntat ca cele doua fugare.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Sinteza zilei: Mergeti la referendum? Ce spun romanii

Romanii sunt invitati la urne, pe data de 6 si 7 octombrie, la Referendumul Familiei 2018! Acesta se refera la schimbarea definitiei constitutionale a familiei! in prezent, Constitutia prevede ca familia se.

OUG pentru infiintarea Fondului Suveran: care sunt elementele cheie prevazute in document

Guvernul a pus in dezbatere publica un proiect de ordonanta de urgenta prin care se stabileste cadrul legal necesar infiintarii Fondului Suveran de Investitii FSI). Fata de proiectul initial, au fost eliminate companiile care vor fi introduse in Fond,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )