Libnet.ro
UNICEF

17:45

Sinteza zilei. Cele mai noi imagini din presa costaricana. Filmul arestarii Elenei Udrea si al Alinei Bica

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Cele mai noi imagini din presa costaricana. Filmul arestarii Elenei Udrea si al Alinei Bica

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, ultimele imagini cu Elena Udrea si Alina Bica inainte sa fie ridicate din strada de politisti. Haideti sa vedem de ce Interpolul simte nevoia sa lase. continuă pe Antena3

VIDEO Cele mai noi iPhone-uri ar putea avea o problema - n unele cazuri nu se ncarca dect daca ecranul este aprins

Cativa utilizatori de iPhone XS si XS Max s-au plans ca telefoanele lor nu se incarca prin cablu decat daca ecranul este aprins. Vloggerul Lewis Hilsenteger a facut un test cu noua iPhone-uri si cateva dintre ele nu se incarcau prin cablu, el denumind problema Chargegate. Apple nu a oferit inca o pozitie.

Cum a reusit una dintre cele mai bogate femei din Timisoara sa scape de taxa de paragina aplicata de primarie pentru o cladire lasata in ruina

Consiliul Local Timisoara a emis zeci de hotarari de supraimpozitare a unor cladiri istorice neingrijite. Printre proprietarii supusi supraimpozitarii s-a aflat si Rodica Vlad, patroana a lantului de farmacii Vlad si una dintre cele mai bogate femei de afaceri din Timisoara. Rodica Vlad a contestat hotararea de supraimpozitare in instanta si a castigat.

Topul artistilor cu cele mai multe premii Grammy

Acordate din 1957, Premiile Grammy sunt considerate cele mai importante trofee din industria muzicala mondiala. Care sunt artistii ce au obtinut de-a lungul anilor cele mai multe premii Grammy aflati din materialul urmator.

Bucurestiul este una dintre cele mai sigure capitale europene. Anuntul facut de Politia Capitalei

Capitala Romaniei este una dintre cele mai sigure capitale din Europa, datele de bilant ale Politiei aratand ca la nivel national se inregistreaza cea mai scazuta criminalitate din ultimii zece ani, a.

Politia Capitalei: Bucurestiul este una dintre cele mai sigure capitale europene. Furturile sunt pe primul loc

Capitala Romaniei este una dintre cele mai sigure capitale din Europa, datele de bilant ale Politiei aratand ca la nivel national se inregistreaza cea mai scazuta criminalitate din ultimii zece ani, a declarat luni Gratiela Vaduva, seful Serviciului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din Politia Capitalei.

Drama fara margini pentru una dintre cele mai bune handbaliste ale lumii

Una dintre cele mai bune handbaliste din lume, multipla campioana mondiala, europeana si olimpica, trece prin momente grele.

Un extraterestru a fost descoperit desenat intr-una din cele mai vechi manastiri din Romania. Nu ne explicam aparitia lui acolo - FOTO

Manastirea Tutana, asezata la marginea satului cu acelasi nume, poarta hramul Cuviosul Atanasie Athos. Perioada dintre sfarsitul secolului al XIV-lea si inceputul celui de al XV-lea, reprezinta monumentul.

Un extraterestru a fost descoperit desenat intr-una din cele mai vechi manastiri din Romania. Nu ne explicam aparitia lui acolo

Manastirea Tutana, asezata la marginea satului cu acelasi nume, poarta hramul Cuviosul Atanasie Athos. Perioada dintre sfarsitul secolului al XIV-lea si inceputul celui de al XV-lea, reprezinta monumentul.

NATO se pregateste de cel mai amplu exercitiu din ultimii 30 de ani

Alianta Nord-Atlantica pregateste unul din cele mai ample exercitii din ultimii ani, ce va avea loc in nordul Norvegiei, intre 25 octombrie si 7 noiembrie, si la care vor participa 45. 000 de militari, a.

Sinteza zilei. Cine cade in groapa sapata pentru Viorica Dancila

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, imagini halucinante cu Monica Macovei in Parlamentul European. Stire in curs de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2312 seconds )