Libnet.ro
UNICEF

15:00

SINTEZA ZILEI. Interceptari explozive in care Bercea vorbeste despre spaga

Antena3 Antena3,
SINTEZA ZILEI. Interceptari explozive in care Bercea vorbeste despre spaga

In cadrul editiei de marti a emisiunii Sinteza zilei, Mhai Gadea a prezentat o serie de interceptari explozive in cazul de santaj in care este implicat fratele presedintelui Traian Basescu. Este nu doar in. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei. Dezvaluiri din scandalul Bercea-Basescu

Itele scandalului in care Mircea Basescu este suspectat ca ar fi luat mita pentru a planui eliberarea lui Bercea Mondialu duc adanc in justitie, dar si in curtea Palatului Cotroceni. Fiica lui Sandu Anghel.

Sinteza zilei: EXCLUSIV! Intermediarul Marian Capatana, primele declaratii despre cei 600.000 de euro

Mihai Gadea a prezentat, in exclusivitate, la Sinteza zilei, marturia celui care ar fi intermediat relatia dintre Mircea Basescu si familia lui Bercea Mondial: Marian Capatana. Fost presedinte al PDL Draga.

SINTEZA ZILEI. Dovada aliantei PNL-Udrea-Basescu

Mihai Gadea a prezentat, in cadrul editiei de marti a emisiunii Sinteza zilei, dovezile care confirme o alianta intre Partidul National Liberal, Elena Udrea si presedintele Traian Basescu. Un prim indiciu in.

Sinteza Zilei. Dovada ca Adrian Zglobiu nu are probleme psihice

Mihai Gadea a prezentat in editia de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei documente care atesta faptul ca Adrian Zglobiu este sanatos din punct de vedere psihic. Barbatul care l-a scuipat pe Traian.

Sinteza zilei: Sotia lui Crin Antonescu si Monica Macovei, umar la umar explicand cum va fi salvata Romania

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, un fragment dintr-o emisiune a unui post de televiziune care le-a adus impreuna, umar la umar, pe Monica Macovei si pe sotia.

Adevarul Live, de la ora 16.00: Klaus Iohannis vorbeste despre candidatura la presedintie si proiectul sau pentru Romania

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, candidat cert la sefia PNL dupa retragerea lui Crin Antonescu si creditat de sondaje cu o cota de incredere egala cu cea a lui Victor Ponta, vorbeste, astazi, la Adevarul Live, de la ora 16. 00 despre sansele pe care le are sa ajunga alesul dreptei unite in cursa prezidentiala.

Adevarul Live, luni de la ora 11.00: procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, vorbeste despre dosarele care zguduie lumea politica

Scandalurile de coruptie au lovit rand pe rand toate partidele politice. Ca vorbim despre cazurile recente Adrian Duicu, Radu Mazare sau Nicusor Constantinescu de la PSD, despre Florin Popescu de la PMP, despre Dan Radu Rusanu si, mai nou, Horea Uioreanu de la PNL, dosarele instrumentate de DNA, in care sunt implicati oameni politici cu greutate, nu tin cont de cine este la putere si cine este in opozitie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )