Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sinteza zilei: A luptat 15 ani cu justitia din Romania pentru propria libertate si a castigat. Povestea barbatului care a fost achitat dupa ani de puscarie!

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: A luptat 15 ani cu justitia din Romania pentru propria libertate si a castigat. Povestea barbatului care a fost achitat dupa ani de puscarie!

Mihai Gadea l-a avut invitat in emisiune la Sinteza zilei, de la Antena 3, pe Petrica Manolachi, un tanar de 37 de ani din Iasi care a stat pe nedrept in inchisoare timp de trei ani si. continuă pe Antena3

Samsung Galaxy S8 si S8+, disponibile oficial in magazinele din Romania

Samsung Galaxy S8 si S8+ sunt cele mai bune smartphone-uri lansate anul acesta, iar ele au ajuns, intr-un final, si in magazinele din Romania. Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8+ au demonstat ca Samsung se poate recupera dupa un scandal de proportii ne referim aici la Samsung Galaxy Note 7) si ca poate nu doar [].

Mircea Badea, despre cazul barbatului care a fost achitat dupa 15 ani de calvar: Puscaria a fost facuta! Lupta lui este pentru o hartie!

Mircea Badea a comentat, in pasa editiei de luni a emisiunii in gura presei, cu Sinteza zilei, cazul tanarului din Iasi condamnat la cinci ani cu executare pentru o fapta pe care nu a.

Scene socante la un meci de copii din Romania. Antrenorul care l-a crescut pe stelistul Nita injura si ameninta copii de 10 ani: Meritati sa va calc in picioare!

Ro publica pe site o filmare din timpul unui un meci de fotbal care a avut loc sambata, la pranz, intre doua grupe decopiinascuti in 2006 si 2007 de la scolile.

Medicul Paul Porr, reales in functia de presedinte al Forumului Democrat al Germanilor din Romania

Medicul Paul Porr a fost reales, cu unanimitate de voturi, in functia de presedinte al Forumului Democrat al Germanilor din Romania FDGR), functie pe care a preluat-o in martie 2013 de la seful statului, Klaus Iohannis. Porr are un mandat de patru ani. Potrivit unui comunicat al FDGR, citat de News. ro, medicul Paul Porr a fost reales cu unanimitate de voturi in functia de presedinte al formatiunii.

Topul celor mai cumparate masini din Romania. Ce autoturisme prefera romanii (FOTO)

Romanii si-au schimbat preferintele privind masinile noi pe care le achizitioneaza, potrivit clasamentului facut de Directia de inmatriculare Vehicule din MAI. Astfel, masinile preferate pentru.

Satul din Romania cu cel mai scump pamant. Care sunt motivele

In localitatea Matca din judetul Galati, hectarul de teren agricol a ajuns sa coste si peste 30. 000 de euro, potrivit adevarul. ro. Aproximativ 3. 000 dintre cele 8. 000 de hectare ale localitatii sunt.

Finul presedintelui Klaus Iohannis, reales presedinte al Forumului Germanilor din Romania

Medicul Paul-Jurgen Porr, a fost reales, vineri, presedinte al Forumului Democrat al Germanilor din Romania FDGR). Paul-Jurgen Porr este, potrivit Antena 3, fin al presedintelui Klaus.

NEPASAREA si INDIFERENTA cu care se confrunta nevazatorii insotiti de caini ghizi. Barbat trantit la pamant si abandonat in strada de un sofer de microbuz. Poveste HALUCINANTA cu omenia din Romania

Viata persoanelor nevazatoare din Romania devine din ce in ce mai grea. Si totul din cauza celor din jur. O relatare halucinanta a fost postata pe retelele de socializare de Laura Baban, prietena.

Cum arata vasul cu oi din Romania care a scufundat nava de razboi ruseasca - VIDEO

O nava sub pavilionul statului Togo a intrat, joi, in coliziune cu o nava-spion a Rusiei in apropierea coastelor turce ale Marii Negre. Nava cargo plecase miercuri din Romania, de la Constanta.

FOTO: Un grup de noua zimbri adusi din Suedia si eliberati in padurile din Romania

Cel mai mare mamifer terestru din Europa se intoarce in Carpatii Meridionali, unde un nou transport de 9 indivizi a fost efectuat in aceasta saptamana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )