Libnet.ro
UNICEF

01:05

Satul din Romania cu cel mai scump pamant. Care sunt motivele

Antena3 Antena3,
Satul din Romania cu cel mai scump pamant. Care sunt motivele

In localitatea Matca din judetul Galati, hectarul de teren agricol a ajuns sa coste si peste 30. 000 de euro, potrivit adevarul. ro. Aproximativ 3. 000 dintre cele 8. 000 de hectare ale localitatii sunt. continuă pe Antena3

George da din casa: Cel mai CIUDAT loc in care a intretinut relatii intime

George este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania. Chiar daca are numeroase fane, cantaretul are ochi doar pentru sotia sa, care i-a daruit si un copil in acest.

FOTO: Un grup de noua zimbri adusi din Suedia si eliberati in padurile din Romania

Cel mai mare mamifer terestru din Europa se intoarce in Carpatii Meridionali, unde un nou transport de 9 indivizi a fost efectuat in aceasta saptamana.

FOTO: Un grup de noua zimbrii adusi din Suedia si eliberati in padurile din Romania

Cel mai mare mamifer terestru din Europa se intoarce in Carpatii Meridionali, unde un nou transport de 9 indivizi a fost efectuat in aceasta saptamana.

Donald Trump, la 100 de zile de la alegeri: Cel mai nepopular presedinte pe care SUA l-a avut

Donald Trump aniverseaza 100 de zile de la preluarea mandatului cu un record negativ. El este vazut ca fiind cel mai putin popular presedinte american din istoria recenta dupa acest interval de timp. 44% dintre americani aproba actiunile lui Trump, in timp ce 54% le dezaproba, potrivit unui sondaj citat de Fox News.

Orasele si cartierele din Romania cu cea mai proasta calitate a aerului

Ploiesti, Calarasi si Bucuresti sunt orasele din Romania in care calitatea aerului este cea mai scazuta. La polul opus se afla orase precum Brasov, Miercurea Ciuc si Sfantu Gheorghe,.

Neacsu, Erste Asset Management: Guvernul actual are cel mai fragil buget dintre toti membrii UE; Romania are cea mai mica pondere a veniturilor fiscale in PIB, circa 25%

Guvernul actual are cel mai fragil buget dintre membrii Uniunii Europene UE), Romania avand cea mai mica pondere a veniturilor publice in PIB, a declarat miercuri Dragos Neacsu, membru in Consiliul director al Romanian Business Leaders RBL) si seful Erste Asset Management, intr-o conferinta de presa organizata de RBL. Indiferent de orientarea ideologica si de structura partinica, Guvernul are in maini cel mai fragil buget dintre toti membrii UE. Romania are cea mai mica pondere a veniturilor fiscale in PIB, circa 25%, la distanta de mai bine de 10 puncte procentuale de statele Europei Centrale cu care indeobste ne comparam. Ungaria are 38%, Croatia - 37%, Cehia si Polonia - 34% si 35% din PIB, spus miercuri Dragos Neacsu.

40.000 de euro pe luna. Cu ce se ocupa cel care a primit cel mai mare salariu din Romania in 2016

Cel mai mare salariu de baza brut inregistrat in 2016 a fost de 38. 500 de euro 172. 477 de lei) pe luna si a fost obtinut de un director general al unei companii cu activitati in consultanta pentru afaceri, reiese din da.

Cel mai important pas pentru Romania este dezvoltarea infrastructurii; Guvernele trec, dar problemele raman

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat marti, in cadrul unei intalniri cu mediul de afaceri, ca cel mai important pas pe care Romania trebuie sa il faca este sa dezvolte nfrastructura, deoarece niciun sector nu poate perfoma in lipsa infrastucturii.

Ambasadorul Marii Britanii in Romania: Anul 2017, cel mai intens in domeniul cooperarii militare. Fortele armate romane si britanice lucreaza impreuna

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Paul Brummell, considera ca anul acesta va fi cel mai intens din punctul de vedere al cooperarii militare.

in vizita la Salone del Mobile Milano: designeri si specialistii romani isi povestesc impresiile de la cel mai mare targ de design interior din lume

Salonul International de Mobila de la Milano este cea mai importanta manifestare mondiala in domeniul designului de interior. Anual, aici se prezinta ultimele noutati in materie de mobilier, accesorii si decoratiuni, si se fixeaza tendintele pentru urmatoarele sezoane Jucatori importanti, designerii de renume mondial, nu isi permit sa lipseasca de la acest eveniment, iar numarul vizitatorilor din Romania creste de la an la an. Iata de ce la aceasta editie am considerat interesant ca tinerii designeri din Romania, precum si specialistii prezenti la fata locului sa isi exprime punctul de vedere si impresiile de la editia din acest an. Am notat deasemenea si o prezenta romaneasca ce a excelat prin design.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )