Libnet.ro
UNICEF

10:30

Sinteza Zilei: Udrea, vacanta de 5 stele la un hotel de lux

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Udrea, vacanta de 5 stele la un hotel de lux

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, fotografii cu Elena Udrea de pe litoral, alaturi de partenerul ei de viata, omul de afaceri, Valentin Chifu. Unde si-a. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei: Au trecut 39 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii

Au trecut 39 de ani de la primul 10 acordat la Jocurile Olimpice. Nadia Comaneci, zeita de la MontrealMihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, imaginile de acum 39 de.

Sinteza Zilei, referendum pentru Moschee si Catedrala Mantuirii Neamului

Telespectatorii Antenei 3 au fost chemati la referendum de Mihai Gadea. Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei a adresat pe Facebook patru intrebari in legatura cu cele mai fierbinti subiecte ale.

Sinteza Zilei. Noi dezvaluiri despre ruperea USL, facute de Claudiu Saftoiu: PSD a nesocotit intelegerile initiale

Mihai Gadea l-a intrebat, in editia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, pe liberalul Claudiu Saftoiu, daca intelege exact cum s-a rupt USL si daca liberalii sunt constienti de imaginea pe care si-au creat-o.

Sinteza Zilei: Sunteti de acord ca statul roman sa contribuie cu bani publici pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului?

Mihai Gadea a lansat, in editia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, o dezbatere privind construirea Catedralei Mantuirii Neamului, la care sunt invitati si romanii sa participe. Invitatii lui Mihai.

Sinteza Zilei: Muftiul Iusuf Murat explica toate detaliile referitoare la cea mai mare moschee din Europa

Muftiul Iusuf Murat a explicat, in editia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, ca dansul considera ca este necesara construirea unui lacas de cult pentru aceasta minoritate. Consider ca este necesara.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )