Libnet.ro
UNICEF

08:45

Sinteza Zilei: Au trecut 39 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Au trecut 39 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii

Au trecut 39 de ani de la primul 10 acordat la Jocurile Olimpice. Nadia Comaneci, zeita de la MontrealMihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, imaginile de acum 39 de. continuă pe Antena3

39 de ani de la primul 10! Cum a recompensat-o Ceausescu pe Nadia pentru performanta de la Montreal

Pe 18 iulie 1976, in urma cu fix 39 de ani, Nadia Comaneci intra definitiv in istoria sportului mondial si devenea prima gimnasta din lume care obtinea o nota de 10. Performanta a fost atinsa in cadrul Jocurilor Olimpice de Vara de la Montreal. La intoarcerea in tara, Nicolae Ceausescu a declarat-o Erou al muncii socialiste.

Sinteza Zilei: Udrea, vacanta de 5 stele la un hotel de lux

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, fotografii cu Elena Udrea de pe litoral, alaturi de partenerul ei de viata, omul de afaceri, Valentin Chifu. Unde si-a.

Sinteza Zilei, referendum pentru Moschee si Catedrala Mantuirii Neamului

Telespectatorii Antenei 3 au fost chemati la referendum de Mihai Gadea. Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei a adresat pe Facebook patru intrebari in legatura cu cele mai fierbinti subiecte ale.

Sinteza Zilei. Noi dezvaluiri despre ruperea USL, facute de Claudiu Saftoiu: PSD a nesocotit intelegerile initiale

Mihai Gadea l-a intrebat, in editia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, pe liberalul Claudiu Saftoiu, daca intelege exact cum s-a rupt USL si daca liberalii sunt constienti de imaginea pe care si-au creat-o.

Sinteza Zilei: Sunteti de acord ca statul roman sa contribuie cu bani publici pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului?

Mihai Gadea a lansat, in editia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, o dezbatere privind construirea Catedralei Mantuirii Neamului, la care sunt invitati si romanii sa participe. Invitatii lui Mihai.

Sinteza Zilei: Muftiul Iusuf Murat explica toate detaliile referitoare la cea mai mare moschee din Europa

Muftiul Iusuf Murat a explicat, in editia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, ca dansul considera ca este necesara construirea unui lacas de cult pentru aceasta minoritate. Consider ca este necesara.

Piata auto din UE, crestere de 8,2% in primul semestru din 2015. Criza din Grecia nu se vede si in vanzarile de masini

Inmatricularile de automobile noi din Uniunea Europeana UE) au crescut cu 8,2% in primul semestru din acest an, la un total de 7,169 milioane unitati, fata de 6,624 milioane masini in aceeasi perioada a anului trecut. Exclusiv in luna de mijloc, iunie, piata a crescut cu 14,6% fata de aceeasi luna a anului trecut, arata datele Asociatiei Europene a Constructorilor Auto ACEA). Cifrele mai releva si ca problemele financiare ale Greciei nu se reflecta si in piata auto, doarece inmatricularile de masini noi au crescut cu 15,1% in primul semestru din 2015 si cu 13% in iunie.

Romania a exportat bauturi si tutun de peste 238 milioane euro, in primul trimestru din 2015

Romania a exportat, in primul trimestru din 2015, bauturi si tutun in suma de 238,6 milioane euro 1,062 miliarde lei), informeaza Agerpres. Suma este cu 82,7 milioane euro peste nivelul din perioada similara din.

VIDEO |Ale Blake lanseaza primul single din cariera solo, Latin Heart, in colaborare cu Hevito Uite cum suna si cum arata clipul

Dupa hiturile lansate alaturi de Sasha Lopez si Broono, Ale Blake lanseaza primul single din cariera solo, Latin Heart, in.

Sondaj Sinteza Zilei: Victor Ponta ramane premier pana in 2016

Dreptatea se instaureaza cu greu dupa zece ani cu Traian Basescu presedinte. O spun telespectatorii Antenei 3, care au raspuns sondajului initiat pe Facebook de Mihai Gadea. 98% dintre cei care au.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )