Libnet.ro
UNICEF

14:45

Siria a oferit detalii despre arsenalul chimic folosit

Adevărul Adevărul,
Siria a oferit detalii despre arsenalul chimic folosit

Siria a oferit, vineri, detalii Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice despre unele arme chimice care au fost folosite in programul de distrugere. continuă pe Adevărul

CRIZA SIRIA. Autoritatile de la Damasc au trimis o lista cu arsenalul chimic.

Organizatia pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC) a anuntat vineri ca a primit din partea Siriei o prima lista cu arsenalul chimic, in cadrul programului de distrugere, relateaza AFP, conform Mediafax. OIAC a primit din partea Guvernului sirian o prima lista referitoare la programul de arme chimice, a precizat OIAC. Lista este pe cale sa fie examinata de secretariatul tehnic al organizatiei, explica OIAC. Trimiterea acestei liste este un prim pas in aplicarea acordului .

Putin: Arsenalul chimic al Siriei, o alternativa la capacitatile nucleare israeliene

Arsenalul chimic al Siriei reprezinta o alternativa la capacitatile nucleare ale Israelului, considera presedintele Rusiei, Vladimir Putin.

Putin: Arsenalul chimic al Siriei, alternativa la capacitatile nucleare israeliene

Arsenalul chimic al Siriei reprezinta o alternativa la capacitatile nucleare ale Israelului, considera presedintele Rusiei, Vladimir Putin, informeaza AFP, citata de Mediafax. Vreau sa reamintesc cum a.

Presedintele sirian: E nevoie de cel putin un an si de un miliard de dolari ca sa distrugem arsenalul chimic detinut

Presedintele sirian Bashar al-Assad s-a angajat sa predea si sa distruga arsenalul chimic aflat in mainile guvernului sau, insa a avertizat ca va fi o operatiune complicata, care va dura cel putin un an si va costa cel putin un miliard de dolari, noteaza Europa Press si AFP.

Un jurnalist britanic sustine ca armata siriana a aflat de la televizor despre atacul chimic de langa Damasc

Trupele armatei siriene ar fi aflat de la televizor de atacul chimic comis la 21 august langa Damasc, sustine jurnalistul britanic Robert Fisk, intr-un articol aparut in editia de joi a cotidianului The.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )