Libnet.ro
UNICEF

20:15

Smash Brothers INC. Drei Ros cauta cel mai bun remix pentru piesa Jazzy Bitch

Devorator Monden Devorator Monden,
Smash Brothers INC. Drei Ros cauta cel mai bun remix pentru piesa Jazzy Bitch

Consideri ca esti un bun DJ, dar inca nu ai reusit sa te faci remarcat, sau pur si simplu iti. continuă pe Devorator Monden

A murit cel mai scund om din lume

Cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, a murit, joi, la varsta de 75 de ani, intr-un spital din Pago Pago, capitala American Samoa.

Cel mai sigur loc in autocar

Cel mai sigur loc in autocar. Calatoriile cu autocarul sunt considerate mai sigure fata de cele cu propriul automobil, dar pot exista intamplari neprevazute, accidente sau probleme tehnice, cand viata poate depinde de locul din acest mijloc de transport.

Cum functioneaza cel mai simpatic droid din Star Wars

BB-8, unul dintre cele mai interesante personaje din urmatorul film Star Wars, functioneaza pe baza unui sistem foarte interesant. Abrams nu este degeaba unul dintre cei mai apreciati regizori din prezent. in Star Wars: The Force Awakens, pentru a reda seriei parte din farmecul primelor trei filme, Abrams a apelat cat mai putin posibil [] Cum functioneaza cel mai simpatic droid din Star Wars Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romania a avut cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE

Olanda, Finlanda si Suedia au consemnat, in 2013, cele mai mici deficite de incasare a TVA in randul statelor membre UE 4 % din veniturile preconizate) in timp ce, la polul opus, cel mai mare deficit de incasare a TVA a fost in Romania 41% din veniturile din TVA preconizate), arata un studiu prezentat vineri de Comisia Europeana, citat de Agerpres.

Basescu: Suntem in cel mai mare pericol de la Al Doilea Razboi Mondial

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, vineri, ca Romania nu ar trebui sa accepte refugiati din Africa sau Orientul Mijlociu, deoarece tara noastra nu are capacitatea de a-i integra, un exemplu in acest sens fiind comunitatea roma. Fostul sef de stat a mentionat ca Romania se afla in cel mai mare pericol de cel de-Al Doilea Razboi Mondial, din cauza crizei imigrantilor.

CE: Romania are cel mai ridicat deficit de colectare a TVA din UE

Romania a imbunatatit rata de colectare a TVA in anul 2013, dar a pierdut 8,3 miliarde de euro din TVA necolectat. Diferenta dintre veniturile teoretice si cele obtinute de stat rerezinta un procentaj de 41,1%, cel mai ridicat din Uniunea Europeana.

Cel mai bun vin pentru nunta: cum alegem vinul pentru petrecere

Cel mai bun vin pentru nunta. Cum orice cuplu isi doreste o nunta perfecta, pe langa aspectele vestimentare si de organizare, alimentele si bauturile servite la petrecerea de cununie sunt foarte importante. Pentru barbati mai ales, alegerea vinului potrivit este un subiect de mare interes.

CE: Romania a imbunatatit colectarea TVA, dar ramane cu cel mai ridicat deficit la incasare din UE

Romania a imbunatatit rata de colectare a TVA in 2013, insa a pierdut 8,3 miliarde de euro din TVA necolectat, diferenta dintre veniturile teoretice si cele obtinute de stat, suma reprezentand un procentaj de 41,1%, cel mai ridicat din Uniunea Europeana.

Ea este femeia cu cel mai frumos trup de pe Instagram (Foto HOT)

Este model in Miami, mama si o activista, dar mai nou frumoasa Aisha Thalia poate sa mai adauge o calitate: este femeia cu cel mai frumos trup de pe Instagram.

Simona Halep recunoaste: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Calificata in turul al 3-lea la US Open dupa o victorie in doua seturi la Kateryna Bondarenko din Ucraina 6-3, 6-4), Simona Halep recunoaste ca nu a oferit cel mai bun tenis al sau.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3247 seconds )