Libnet.ro
UNICEF

23:46

Ea este femeia cu cel mai frumos trup de pe Instagram (Foto HOT)

Antena3 Antena3,
Ea este femeia cu cel mai frumos trup de pe Instagram (Foto HOT)

Este model in Miami, mama si o activista, dar mai nou frumoasa Aisha Thalia poate sa mai adauge o calitate: este femeia cu cel mai frumos trup de pe Instagram. continuă pe Antena3

Cel mai frumos flashmob organizat la metrou. A fost impresionant

Danezii care circula cu metroul au avut parte de o surpriza extrem de placuta in timp ce se aflau in tren. Membrii Filarmonicii din Copenhaga au organizat un flashmob pe ritmuri de muzica clasica.

FOTO. Tesla va lansa cel mai rapid SUV din istorie. Cum arata Model X si in cat timp atinge 100 km/h

Producatorul american de masini electrice, Tesla, va lansa cel mai rapid SUV de serie din lume. Model X va putea atinge 96 km/h in doar 3,2 secunde.

ASUS a creat cel mai rapid router din lume si este impozant

ASUS RT-AC5300 este numele mastodontului de mai sus, un router ce se mandreste cu cele mai mari viteze teoretice pe o conexiune fara fir. Cei de la ASUS au cateva routere pe piata cu performante impresionante, chiar daca nu sunt cele mai ieftine din lume. Pentru ca internautii au inceput sa aiba acces la conexiuni [] ASUS a creat cel mai rapid router din lume si este impozant Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ASUS a creat cel mai rapid router din lume si este excelent

ASUS RT-AC5300 este numele mastodontului de mai sus, un router ce se mandreste cu cele mai mari viteze teoretice pe o conexiune fara fir. Cei de la ASUS au cateva routere pe piata cu performante impresionante, chiar daca nu sunt cele mai ieftine din lume. Pentru ca internautii au inceput sa aiba acces la conexiuni [] ASUS a creat cel mai rapid router din lume si este excelent Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bun vin pentru nunta: cum alegem vinul pentru petrecere

Cel mai bun vin pentru nunta. Cum orice cuplu isi doreste o nunta perfecta, pe langa aspectele vestimentare si de organizare, alimentele si bauturile servite la petrecerea de cununie sunt foarte importante. Pentru barbati mai ales, alegerea vinului potrivit este un subiect de mare interes.

Samsung SleepSense iti promite cel mai dulce somn, cu vise conectate la Internet

In cadrul IFA 2015, Samsung si-a prezentat viziunea pentru Internetul Tuturor Lucrurilor. Unul dintre produsele noi este SleepSense, un dispozitiv care iti promite cea mai bunaodihna. in ultimii ani, oamenii au inceput sa-si monitorizeze tot de la puls si numarul de pasi alergati, pana la nivelul de oxigen din sange sau chiar somnul. Nu [] Samsung SleepSense iti promite cel mai dulce somn, cu vise conectate la Internet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cand e cel mai bine sa mananci bananele?

Te-ai intrebat vreodata cand este cel mai bine sa mananci o banana? Care este momentul in care poti beneficia din plin de toti nutrientii dintr-o banana?Ai observat, probabil, ca o banana foarte coapta este si foarte .

ASUS VivoStick, cel mai mic si ieftin PC cu Windows 10

Daca erati in cautarea unui computer preinstalat cu Windows 10 surprinzator de compact si ieftin, ASUS VivoStick este raspunsul perfect la dorintele voastre. Trendul PC-urilor sub forma de stick HDMI, alimentate printr-un port USB a luat amploare la scurt timp dupa ce Intel a anuntat oficial prima generatie de Intel Compute Stick. La momentul respectiv [] ASUS VivoStick, cel mai mic si ieftin PC cu Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Simona Halep, dupa calificarea in turul doi la US Open: Am incredere ca pot sa joc cel mai bun tenis al meu la acest turneu

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, dupa ce s-a calificat in turul al doilea al turneului de la US Open, ca este increzatoare ca poate juca la acest turneu tenisul ei cel mai bun.

Telefonul Nexus produs de LG nu vine cu cel mai rapid procesor

Google va anunta, anul acesta, doua noi telefoane Nexus. Unul dintre ele este produs de Huawei, iar celalalt de LG. Ei bine, s-ar parea ca noua versiune de Nexus 5 nu va fi chiar cel mai rapid smartphone de pe piata. Zvonuri despre noile telefoane Nexus auzim aproape in fiecare saptamana, iar cea mai recenta [] Telefonul Nexus produs de LG nu vine cu cel mai rapid procesor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )