Libnet.ro
UNICEF

09:31

Un SMS l-a lasat fara cuvinte pe Mihai Stoica: mesajul tulburator al lui Mihai Nesu pentru Gigi Becali

Adevărul Adevărul,
Un SMS l-a lasat fara cuvinte pe Mihai Stoica: mesajul tulburator al lui Mihai Nesu pentru Gigi Becali

Managerul Stelei a dezvaluit ca a fost contactat de fostul fotbalist al ros-albastrilor, care de doi ani sta intr-un scaun cu rotile. Reactia lui Nesu vine dupa ce latifundiarul din Pipera s-a purtat oribil cu el: l-a tepuit la bani si a dat o declaratie lipsita de bun simt, cand a fost intrebat daca il va vizita pe Mihaita, dupa ce acesta a suferit o fractura la coloana vertebrala. continuă pe Adevărul

Un SMS l-a lasat fara cuvinte pe Mihai Stoica : mesajul tulburator al lui Mihai Nesu pentru Gigi Becali

Managerul Stelei a dezvaluit ca a fost contactat de fostul fotbalist al ros-albastrilor, care de doi ani sta intr-un scaun cu rotile. Reactia lui Nesu vine dupa ce latifundiarul din Pipera s-a purtat oribil cu el: l-a tepuit la bani si a dat o declaratie lipsita de bun simt, cand a fost intrebat daca il va vizita pe Mihaita, dupa ce acesta a suferit o fractura la coloana vertebrala.

Mihai Stoica: Becali se duce la inchisoare fara a fi beneficiat de o judecata dreapta.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, apreciaza, intr-o postare pe un site de socializare, ca Gigi Becali nu a beneficiat de o judecata dreapta, informeaza Mediafax. El este de parere ca motivul condamnarii sale este legat de declaratiile date de-a lungul timpului, care au deranjat, au enervat, au lezat. Poate cineva sa creada ca un om care nu a facut niciodata parte din structurile statului poate fi condamnat pentru complicitate la abuz in serviciu? Cu siguranta, nu. In schimb, .

Mihai Stoica: Becali nu a primit o judecata dreapta. Vezi ce ii cere lui Traian Basescu!.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, apreciaza, intr-o postare pe un site de socializare, ca Gigi Becali nu a beneficiat de o judecata dreapta, conform Mediafax. Stoica este de parere ca motivul condamnarii lui Becali este legat de declaratiile date de-a lungul timpului si ca Traian Basescu ar trebui sa-l gratieze pe finantatorul Stelei. Poate cineva sa creada ca un om care nu a facut niciodata parte din structurile statului poate fi condamnat pentru complicitate la abuz inserviciu? .

Mihai Stoica despre condamnarea lui Gigi Becali: E o tragedie pentru familia Becali, o executie publica

Managerul Stelei, Mihai Stoica, nu a ramas indiferent dupa condamnarea lui Gigi Becali la inchisoare in Dosarul Schimbului de Terenuri, criticand vehement decizia dictata de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Mihai Stoica, despre condamnarea lui Gigi Becali: Este o executie

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, luni, ca decizia de condamnare a lui Gigi Becali in dosarul de schimburi de terenuri cu MApN la trei ani de inchisoare reprezinta o executie. Cand cinci.

Mihai Stoica si-a reluat viata in mediul online cu o ironie

Dupa meciul Steaua-Viitorul managerul echipei Steaua, Mihai Stoica, si-a inchis contul de Facebook, dar decizia Curtii Supreme de luni data in Dosarul Transferurilor l-a determinat pe MM sa-si reia locul in comunitatea online.

in asteptarea veridictului in dosarul transferurilor, Mihai Stoica si-a dezactivat contul de Facebook

In asteptarea deciziei in celebrul dosar al transferurilor, Mihai Stoica a decis sa-si dezactiveze contul de Faecbook. Managerul general al Stelei a intrerupt astfel legatura cu cei aproape 5. 000 de prieteni.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )