Libnet.ro
UNICEF

14:15

SOC in showbiz! DIAGNOSTICUL CUMPLIT primit de Andreea Balan dupa ce A NASCUT! Este o situatie CRITICA

B1 B1,
SOC in showbiz! DIAGNOSTICUL CUMPLIT primit de Andreea Balan dupa ce A NASCUT! Este o situatie CRITICA

Andreea Balan se confrtunta cu mari probleme dupa ce a nascut cel de-al doilea copil. Dupa operatiile suferite, acum artista se confrunta si cu depresia. continuă pe B1

Primele imagini cu Andreea Balan, dupa ce a fost externata!

Primele imagini cu Andreea Balan, dupa ce a fost externata. Citeste mai mult pe spynews. ro .

Anunt SOC in showbiz despre Andreea Balan! S-a intamplat pe patul de SPITAL

Andreea Balan a marturisit, de pe patul de spital, ca ii este foarte dor de familia ei, in special ce fiica sa cea mica, Clara. Artista a publicat pe Instagram o poza cu sotul sau, George Burcea, si cele.

George Burcea, atac violent la Iulia Albu, dupa ce a jignit-o pe Andreea Balan!

George Burcea, atac violent la Iulia Albu, dupa ce a jignit-o pe Andreea Balan! Citeste mai mult pespynews. ro .

Iulia Albu o critica pe Andreea Balan pentru imaginile din spital: Ce noroc sa te trezesti dupa operatie machiata si in lenjerie sexy FOTO

Criticul de moda si vedeta de televiziune Iulia Albu 37 de ani) a criticat-o dur pe cantareata Andreea Balan 34 de ani) pentru fotografiile photoshopate din spital, publicate dupa ce a nascut.

Andreea Balan s-a externat din spital. Cum se simte acum artista

Andreea Balan s-a externat dupa ce a fost supusa unei alte interventii chirurgicale. Artista se simte mai bine si le-a transmis fanilor ei un mesaj emotionant. Gata, dupa o saptamana de stat in spital,.

Dana Rogoz, deranjata de atitudinea unor mamici fata de Andreea Balan: Cand stii ca femeia era sa moara la nastere, pe tine te intereseaza daca alapteaza sau nu?

Actrita Dana Rogoz 33 de ani) a scris un text in care critica atitudinea unor persoane fata de cantareata Andreea Balan 34 de ani), care s-a confruntat cu numeroasele problemele de sanatate in ultima perioada.

Andreea Balan, mesaj de pe patul de spital

Andreea Balan a postat un mesaj emotionant chiar de pe patul de spital. E greu cu durerea fizica, dar cel mai greu de suportat este dorul de familia mea, de fetele mele si mai ales de micuta Clara care a.

Andreea Balan, dezvaluiri CUTREMURATOARE: De ce si-a filmat SANGELE!? Toti au ramas iNCREMENITI cand au vazut...

Detalii incendiare ies la iveala pe scena mondena! Andreea Balan a marturisit ca si-a filmat propriul sange ca sa vada cat curge, in conditiile in care artista a suferit trei operatii in doar doua.

Vesti TERIBILE despre Andreea Balan! Din pacate, a fost facut ANUNTUL TRIST!

Andreea Balan a vorbit pentru prima data de cand a fost supusa ultimei operatii, cea de-a treia. Vedeta a filmat momentele in care asistentele ii luau sange, pentru analize si a povestit totul fanilor sai,.

Iulia Albu a DESFIINTAT-O pe Andreea Balan: Ce noroc sa te trezesti dupa operatie machiata si in lenjerie sexy

O noua inclestare de dive pe scena mondena? in cadrul sectiunii Martea neagra cu Iulia Albu, criticul de moda a comentat fotografiile Andreei Balan de pe patul de spital, potrivit Stirescu. Nu ma .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )