Libnet.ro
UNICEF

05:30

SOC TOTAL! Dupa Wimbledon, urmeaza NUNTA! Simona Halep, CERUTA DE SOTIE chiar pe aeroport, la sosirea in tara (FOTO)

B1 B1,
SOC TOTAL! Dupa Wimbledon, urmeaza NUNTA! Simona Halep, CERUTA DE SOTIE chiar pe aeroport, la sosirea in tara (FOTO)

Surpriza imensa pentru Simona Halep, la revenirea in tara, dupa ce a triumfat la Wimbledon. continuă pe B1

Momentul de poveste de la Wimbledon in care Simona Halep a castigat in fata Serenei Williams - VIDEO

Simona Halep a reusit o victorie fabuloasa in finala turneului de la Wimbledon. Romanca a castigat in doua seturi, cu scorul de 6-2, 6-2, in fata Serenei Williams. Halep a obtinut al doilea sau titlu de.

De ce Serena Williams e supermotivata inaintea finalei de la Wimbledon, in care o intalneste pe Simona Halep

Simona Halep o intalneste pe Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon, partida care va avea loc azi, de la ora 16. 00, in direct la Eurosport.

Simona Halep, intalnire cu fanii pe Arena Nationala

La fel cum s-a intamplat in urma cu un an dupa castigarea Roland Garros, Simona Halep va prezenta trofeul cucerit acum la Wimbledon pe Arena Nationala in fata fanilor dornici sa o intalneasca.

LOVITURA FINANCIARA data de Simona Halep: Cati BANI va incasa romanca pentru triumful de la Wimbledon

Simona Halep este noua campioana de la Wimbledon, dupa ce a invins-o sambata, in finala, pe legendara Serena Williams.

Simona Halep, primele declaratii dupa intoarcerea in tara: Multumesc foarte mult ca ati venit. Este o primire deosebita, calduroasa (VIDEO)

Simona Halep a tinut primele declaratii, dupa ce a ajuns in Romania, pe aeroportul Otopeni.

PRIMELE IMAGINI cu Simona Halep in Romania, dupa triumful de la Wimbledon! Campioana noastra, intampinata pe aeroportul Otopeni de Ion Tiriac (VIDEO)

Simona Halep s-a intors in Romania, dupa triumful de la Wimbledon. Avionul cu campioana noastra a aterizat pe aeroportul Otopeni luni, in jurul orei 17.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

Simona Halep, aparitie de senzatie a doua zi la Wimbledon. Imagini cu legenda vie a sportului romanesc

Simona Halep a impresionat o lume intreaga dupa ce a facut istorie in finala de la Wimbledon. Constanteanca a zdrobit-o pe Serena Williams, este numita acum regine tenisului mondial si a intrat in clubul exclusivist All England Club. Simona Halep, aparitie de senzatie a doua zi la Wimbledon Dupa performanta de la Wimbledon, Simona Halep .

Pe ce loc se va situa Simona Halep, dupa turneul de la Wimbledon. Cum va arata clasamentul WTA

Simona Halep va urca in clasamentul WTA dupa turneul de la Wimbledon. Campioana noastra nu va castiga insa alta pozitie daca se va impune in ultimul act. Cu toate astea se va apropia foarte mult de Karolina Pliskova, aflata pe locul 3. Clasament WTA: Ce loc va ocupa Simona Halep dupa turneul de la Wimbledon? .

Cum a aparut Simona Halep alaturi de Novak Djokovic. Totul s-a intamplat dupa finala de la Wimbledon

Simona Halep a fost de-a dreptul ravisanta alaturi de Novac Djokovic, la Balul Campionilor organizat la Wimbledon in cinstea celor doi, dupa performantele obtinute. Jucatoarea romana de tenis a atras absolut toate privirile intr-o rochie neagra, lunga, cu un decolteu generos. Vezi AICI GALERIA FOTO COMPLETA! Cum a aparut Simona Halep alaturi de Novak Djokovic .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )