Libnet.ro
UNICEF

08:30

SOCANT! Celebrul VLOGGER A MURIT, dupa ce S-A iNDOPAT cu SOPARLE si VIERMI! Ultimele clipe din viata au fost transmise LIVE (FOTO)

B1 B1,
SOCANT! Celebrul VLOGGER A MURIT, dupa ce S-A iNDOPAT cu SOPARLE si VIERMI! Ultimele clipe din viata au fost transmise LIVE (FOTO)

Caz socant in China! Un vlogger cunoscut in intreaga lumea a fost gasit mort in propriul apartament, dupa ce a mancat viermi si soparle. continuă pe B1

VIDEO Tragedie in sport. Boxerul Maxim Dadashev a murit, dupa ce a fost facut KO in ring

O noua tragedie loveste lumea sportului. Boxerul Maxim Dadashev a murit, la 4 zile dupa ce a fost facut knockout in ring de Subriel Matias. Dadashev a fost indus in coma dupa meciul de vineri, iar medicii au declarat ca sportivul a suferit daune cerebrale severe. Din pacate, nu s-a mai putut face nimic pentru .

Tragedie in Muntii Rodnei. Un turist a murit dupa ce salvamontistii din Borsa nu au reusit sa ajunga la el, la timp

Tragedie in Muntii Rodnei. Un turist a murit dupa ce salvamontistii din Borsa nu au reusit sa ajunga la el, la timp. Nici nu ar fi avut cum, pentru ca de cateva zile, salvatorii se deplaseaza cu o caruta.

Tragedie in box! Un pugilist de doar 28 de ani a murit dupa un meci pierdut prin KO Tehnic

Tragedie in box! Un pugilist rus in varsta de doar 28 de ani a murit la cateva zile dupa ce a pierdut un meci prin KO Tehnic! Maxim Dadashev a primit mai multe lovituri puternice in meciul cu Subriel Matias.

TRAGEDIE intr-o parcare din oras! O fetita de trei luni a murit dupa ce mama sa a scapat-o din brate in timpul unei batai (VIDEO)

Tragedie in parcarea unui salon de infrumusetare. O femeie si-a scapat din brate bebelusul de 3 luni, dupa ce s-a luat la bataie cu o alta clienta.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )