Libnet.ro
UNICEF

23:00

Soferul ce a provocat accidentul de autocar din judetul Braila in care au murit trei minori va fi cercetat in libertate

Hotnews Hotnews,
 Soferul ce a provocat accidentul de autocar din judetul Braila in care au murit trei minori va fi cercetat in libertate

Soferul turc care a provocat accidentul de autocar din localitatea Baldovinesti, judetul Braila, soldat cu decesul a trei persoane cu varste cuprinse intre sase si 15 ani si ranirea altor 27, va fi cercetat in libertate, instanta respingand propunerea procurorilor de arestare preventiva a acestuia. continuă pe Hotnews

Soferul turc ce a provocat accidentul de autocar din judetul Braila in care au murit trei persoane a fost retinut

Soferul turc care a provocat accidentul de autocar din localitatea Baldovinesti, judetul Braila, soldat cu decesul a trei persoane cu varste cuprinse intre sase si 15 ani si ranirea altor 27, a fost retinut, urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, el fiind acuzat de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, informeaza Mediafax.

Soferul care a provocat accidentul de autocar din judetul Braila a fost retinut: Cetateanul turc este acuzat de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa

Soferul care a provocat accidentul de autocar din localitatea Baldovinesti, judetul Braila, in urma caruia trei persoane au murit si alte 27 au fost ranite, a fost retinut, informeaza Mediafax. Cetateanul.

Soferul care a provocat accidentul de autocar din judetul Braila, soldat cu moartea a trei persoane, va fi cercetat in libertate

Soferul turc, responsabil de moartea a trei persoane dupa ce autocarul pe care il conducea s-a rasturnat in judetul Braila, va fi cercetat in libertate. Instanta a respins propunerea procurorilor de arestare.

Soferul turc care a provocat accidentul de autocar din judetul Braila, cercetat in libertate

Soferul turc care a provocat accidentul de autocar din localitatea Baldovinesti, judetul Braila, soldat cu decesul a trei persoane cu varste cuprinse intre sase si 15 ani si ranirea altor 27, va fi cercetat in libertate, instanta respingand propunerea procurorilor de arestare preventiva a acestuia, scrie Mediafax.

Turcul care a provocat accidentul de autocar din judetul Braila, retinut

Soferul urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, el fiind acuzat de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa .

Soferul turc vinovat de moartea a trei copii, retinut

Soferul turc care a provocat accidentul de autocar din judetul Braila, in care si-au pierdut viata trei copii si alte 27 de persoane au fost ranite, a fost retinut. El va fi prezentat instantei cu.

Doi copii morti in accidentul de autocar din Romania, inmormantati azi in satul natal din Republica Moldova

Jale mare a fost azi in satul Saseni din raionul Calarasi, Republica Moldova. Doi dintre cei trei copii morti in accidentul de autobuz de zilele trecute, din Romania, au fost inmormantati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )