Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ce solutie propune Blaga pentru Codul Fiscal

România Liberă România Liberă,
Ce solutie propune Blaga pentru Codul Fiscal

Co-presedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, la Realitatea TV, ca cea mai buna solutie pentru Codul Fiscal va fi aplicarea etapizata, o parte din masuri putand fi luate deja de la inceputul anului 2016. continuă pe România Liberă

PSD vrea o sedinta extraordinara pentru Codul Fiscal, la sfarsitul lui august

PSD vrea o sedinta extraordinara pentru Codul Fiscal, informeaza B1 TV. in cadrul sedintei PSD de luni, social-democratii au hotorat sa organizeze o sedinta extraordinara pe tema Codului Fiscal. Astfel,.

Daily Income. Culisele negocierilor pentru Codul Fiscal

Adrian Maniutiu a prezentat, in editia de luni a emisiunii Daily Income, o serie de elemente din culisele negocierilor pentru Codul Fiscal.

Parlamentul, chemat in sesiune extraordinara pentru Codul Fiscal, in perioada 24-25 august

Biroul Permanent National al PSD a decis luni sa propuna sesiune parlamentara extraordinara, in perioada 24-25 august, pentru reexaminarea Codului Fiscal, potrivit unor surse social-democrate, transmite Mediafax .

24-26 august, SESIUNE EXTRAORDINARA pentru Codul Fiscal

Parlamentul se va intruni in perioada 24-26 august in Sesiune Extraordinara pentru discutatea Codului Fiscal .

Iohannis explica de ce a respins Codul fiscal: Interesele politice trebuie depasite

Presedintele Klaus Iohannis a cerut prudenta si responsabilitate in plan fiscal. Seful statului a venit cu prima explicatie pentru retrimiterea Codul Fiscal in Parlament, la reexamniare. in fata specialistilor.

Victor Ponta: Codul fiscal este bun pentru oricine vrea ca aceasta tara sa nu mai traiasca din criza in criza

Invitat in cadrul emisiunii Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, premierul Victor Ponta a vorbit despre Codul Fiscal, opinand ca acest cod este bun pentru toti. Potrivit premierului, Codul fiscal este un lucru.

Ponta sustine ca guvernatorul BNR nu i-a spus ca nu e de acord cu Codul Fiscal

Intrebat daca presedintele Klaus Iohannis a spus inainte ca nu este de acord cu Codul Fiscal, Ponta a spus, luni, ca presedintele nu i-a spus ca nu este de acord cu Codul Fiscal.

Primul atac fatis al lui Isarescu la Codul Fiscal

Masurile de reducere a taxelor din noul Cod Fiscal sunt inaplicabile, din punct de vedere economic si financiar, desi Codul Fiscal, in ansamblul sau, este foarte bun, a spus, vineri, Guvernatorul BNR Mugur Isarescu, lansnd, astfel, primul atac fatis asupra relaxarii fiscale.

Rovana Plumb: Codul Fiscal este unul bun, dar nu se doreste ca implementarea acestuia sa fie facuta de Guvernul Ponta (VIDEO)

Codul fiscal este unul bun, fara probleme, dar nu se doreste ca implementarea acestuia sa fie facuta de catre guvernul Ponta, a declarat ministrul Muncii, Rovana Plumb, in cadrul emisiunii Lumini si Umbre,.

Traian Basescu: BNR s-a pus closca pe Codul Fiscal

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, la B1 Tv, referitor la Codul Fiscal, ca presedintele Klaus Iohannisa gresit ca nu s-a consultat cu Guvernul pe aceasta tema. Mai mult, fostul sef de stat s-a ararat deranjat de inteventia BNR in aceasta problema, spunand ca institutia s-a pus closca pe Cod.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )