Libnet.ro
UNICEF

21:45

Sondaj global. Guvernul, cea mai de incredere institutie pe timpul pandemiei

Adevărul Adevărul,
Sondaj global. Guvernul, cea mai de incredere institutie pe timpul pandemiei

In contextul pandemiei de coronavirus, guvernul a devenit cea mai de incredere institutie, potrivit Barometrului Edelman 2020, un studiu realizat luna trecuta in 11 tari. Romania nu se numara printre statele prinse in cercetare. La nivel global, increderea in guvern 65%) a crescut cu 11 procente din ianuarie, ajungand pentru prima data institutia care se bucura de cea mai mare incredere. continuă pe Adevărul

Iohannis: Europa trece prin cea mai dificila perioada de la al Doilea Razboi Mondial. Romania a dovedit ca este un partener de incredere

Presedintele Klaus Iohannis spune, cu ocazia Zilei Europei, ca batranul continent trece prin cea mai dificila perioada de la al Doilea Razboi Mondial, iar in confruntarea cu aceasta provocare fara precedent Romania a dovedit inca o data ca este un partener de incredere, fiind primul stat membru care gestioneaza constituirea unei rezerve strategice de echipamente medicale pentru intreaga Uniune.

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna Unitate de Primiri Urgente din Romania la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni (VIDEO)

La Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala va fi deschisa, incepand din vara acestui an cea mai moderna Unitate de Primiri Urgente UPU) din tara. Este vorba despre o cladire noua,.

Cea mai mare economie a lumii, cutremurata de coronavirus. SUA a pierdut 22 de milioane de locuri de munca in aprilie, iar somajul a urcat la 16%, in cel mai sumbru bilant din ultimele decenii

Economia SUA a pierdut, cel mai probabil, 22 de milioane de locuri de munca in aprilie, in cea mai mare cadere de la Marea Depresiune, potrivit Reuters. Vestea este cel mai recent semn al efectelor stringente pe.

Cea mai solicitata interventie estetica dupa izolarea la domiciliu: blefaroplastia. Dr. Iancu Morad: Lista de asteptare este si de 3 luni!

Blefaroplastia cosmetica, sau chirurgia pleoapelor cazute, conduce in topul celor mai solicitate interventii estetice dupa perioada de izolare la domiciliu, lista de asteptare pentru o astfel de operatie fiind acum si de 3 luni. Medicul chirurg estetician Iancu Morad explica si motivele care stau la baza unei cereri atat de mari.

Astronomii ESO au descoperit cea mai apropiata gaura neagra. Doar 1.000 de ani-lumina ne separa

Astronomii de la Observatorul EuropeanESO) au descoperit o noua gaura neagra, cea mai apropiata de sistemul nostru solar detectata vreodata, situata la 1. 000 de ani-lumina, intr-un sistem stelar vizibil cu ochiul liber, potrivit unui studiu publicat miercuri.

ANM: Urmeaza ploi abundente in cea mai mare parte a tarii. Mai multe judete au intrat sub cod galben

Meteorologii anunta ca in urmatoarele 48 de ore vor fi precipitatii abundente si vijelii in cea mai mare parte a tarii. Potrivit ANM, instabilitatea atmosferica va predomina in mai multe judete si se.

DATE ALE FEDERATIEI MONDIALE A BURSELOR PENTRU TRIMESTRUL INTAI: Piata actiunilor din Seychelles are cea mai mare crestere a capitalizarii din lume

MERJ Exchange, Bursa de Valori din Seychelles, a consemnat, in primul trimestru din anul curent, cea mai mare crestere anuala a capitalizarii de piata, la nivel mondial, potrivit cifrelor anuntate de Federatia Mondiala a Burselor WFE), preluate de thetrade news. com.

Airbnb, pe butuci: cea mai importanta platforma online de turism face concedieri masive

Platforma online Airbnb este una foarte importanta la nivel global pentru proprietarii care vor sa-si inchirieze locuintele in scop turistic. Din pacate, trece printr-o perioada foarte.

Cea mai gustoasa reteta de painica pentru slabit, fara faina si calorii

Daca vrei sa slabesti eficient, inlocuieste painea din alimentatie cu aceasta painica delicioasa. E momentul sa renunti la kilogramele acumulate in timpul izolarii.

BANCILE, IN PANDEMIE - PROVOCARI SI OPORTUNITATI TANASE STAMULE, CONSILIER ECONOMIC CANCELARIA PRIM-MINISTRULUI: Actuala criza ne-a pus in fata o oglinda care nu ne-a aratat cea mai frumoasa imagine

Actuala criza a scos la suprafata problemele sistemului economic, iar Guvernul incearca acum sa gaseasca solutii in mai multe sectoare, a declarat Tanase Stamule, Consilier de stat in cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, in domeniul economic.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )