Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sondaj: Mai multi moldoveni ar vota alipirea de Rusia decat unirea cu Romania

Adevărul Adevărul,
Sondaj: Mai multi moldoveni ar vota alipirea de Rusia decat unirea cu Romania

Fiecare al treilea cetatean al Republicii Moldova 33%) si-ar dori unirea cu Rusia, arata datele Barometrului Opiniei Publice BOP) prezentate joi, 14 decembrie, de Institutul de Politici Publice IPP). continuă pe Adevărul

Motivul surprinzator pentru care mai multi colindatori au fost arestati

Mai multi colindatori au fost arestati si masina le-a fost incendiata in India, dupa ce au fost acuzati ca au incercat sa converteasca un barbat la crestinism. Politia a declarat ca 32 de.

Mai multi romani au ramas fara banii din conturi in urma unui atac informatic asupra a 12 banci. Vizate sunt pensiile

Mai multi romani s-au trezit cu conturile goale dupa ce un numar de 12 banci din Romania au fost atacate cibernetic Totul s-a petrecut la sfarsitul anului 2015, potrivit lui Gyorgy.

Ce universitati au produs cei mai multi fondatori de afaceri miliardari

A deveni fondator al unei companii unicorn este un vis pe care multi antreprenori spera sa-l realizeze, iar multi incearca sa descopere ceea ce este nevoie pentru a deveni un astfel de fondator. In timp ce munca grea si daruirea sunt cerintele minime, impreuna cu un concept inovator, este nevoie de mai mult decat atat pentru a ajunge in topuri.

Si-a ingropat sotia in urma cu mai multi ani si se ducea zilnic cu flori la mormantul ei. Recent, a deschis televizorul si a impietrit. Ce a vazut barbatul

Un barbat care credea ca si-a ingropat sotia moarta intr-un accident auto a fost socat sa o vada pe femeie, doi ani mai tarziu, la o populara emisiune de televiziune. Abragh Mohamed a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )