Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la dublu, la US Open

Antena3 Antena3,
Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la dublu, la US Open

Perechea Sorana Cirstea/Sara Sorribes Tormo Romania/Spania) s-a calificat, vineri, in turul doi al probei de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, potrivit. continuă pe Antena3

Sorana Cirstea, calificare in turul doi la US Open

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, marti seara, in turul secund la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Radu Albot s-a calificat in turul doi la US Open

Tenismenul moldovean Radu Albot l-a invins pe numarul 77 mondial, americanul Ernesto Escobedo, in primul tur de la US Open. El s-a impus in patru seturi, scor: 7-5, 4-6, 6-2 si 6-4, transmite IPN.

US Open: Ana Bogdan s-a calificat in turul doi, unde va evolua cu Monica Niculescu

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan locul 108 WTA) s-a calificat in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. In turul doi, Ana Bogdan va evolua cu Monica Niculescu, locul 57 WTA.

US Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi, dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic

Monica Niculescu locul 57 WTA) a invins-o miercuri pe jucatoarea franceza Kristina Mladenovic locul 13 mondial si cap de serie 14), cu scorul de 6-3, 6-2, si s-a calificat in turul doi la US Open, informeaza News. ro.

Vesti bune de la US Open. Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 al probei de dublu

Vesti bune de la US Open. Chiar daca a fost eliminata in proba de simplu, Sorana Cirstea continua in proba de dublu. Romanca s-a calificat in turul doi al probei de dublu.

US Open: Sorana Cirstea vs Jelena Ostapenko 4-6, 4-6/ Cirstea, eliminata in turul doi la New York

Sorana Cirstea locul 54 WTA) n-a reusit sa treaca de obstacolul Jelena Ostapenko, fiind eliminata in turul al doilea al US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Favorita numarul 12 a competitiei de la Flushing Meadows s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 6-4, dupa o ora si 32 de minute de joc. Se actualizeaza.

US Open, dublu: Horia Tecau, Sorana Cirstea - in turul doi, Irina Begu si Raluca Olaru - eliminate

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 12, s-a calificat vineri in turul doi al probei de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Si perechea Sorana Cirstea/Sara Sorribes Tormo Romania/Spania) s-a calificat vineri in turul doi al probei de dublu, in timp ce perechea Irina Begu/Raluca Olaru a fost eliminata in primul tur.

US Open (f): Karolina Pliskova, Jelena Ostapenko si Sorana Cirstea, in turul doi - Angelique Kerber, eliminata (Rezultatele zilei)

Marti nu s-au disputat prea multe meciuri nici pe tabloul feminin de simplu, ploaia fiind dusmanul numarul unu al organizatorilor de la US Open. Cap de serie numarul unu, Karolina Pliskova s-a calificat in turul doi, faza a competitiei unde au mai ajuns, printre altele, Madison Keys, Jelena Ostapenko sau Sorana Cirstea. Angelique Kerber a parasit deja Grand Slam-ul pe care il castiga in urma cu un an de zile. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la New York.

US Open: Sorana Cirstea, in turul doi la New York

Sorana Cirstea, locul 54 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de Grand Slam de la US Open, dupa ce a invins-o pe olandeza Lesley Kerkhove locul 171 WTA - venita din calificari).

Sorana Cirstea, in turul doi la US Open

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe olandeza Lesley Kerkhove cu scorul.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )