Libnet.ro
UNICEF

07:00

US Open, dublu: Horia Tecau, Sorana Cirstea - in turul doi, Irina Begu si Raluca Olaru - eliminate

Hotnews Hotnews,
 US Open, dublu: Horia Tecau, Sorana Cirstea - in turul doi, Irina Begu si Raluca Olaru - eliminate

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 12, s-a calificat vineri in turul doi al probei de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Si perechea Sorana Cirstea/Sara Sorribes Tormo Romania/Spania) s-a calificat vineri in turul doi al probei de dublu, in timp ce perechea Irina Begu/Raluca Olaru a fost eliminata in primul tur. continuă pe Hotnews

US Open (f): Karolina Pliskova, Jelena Ostapenko si Sorana Cirstea, in turul doi - Angelique Kerber, eliminata (Rezultatele zilei)

Marti nu s-au disputat prea multe meciuri nici pe tabloul feminin de simplu, ploaia fiind dusmanul numarul unu al organizatorilor de la US Open. Cap de serie numarul unu, Karolina Pliskova s-a calificat in turul doi, faza a competitiei unde au mai ajuns, printre altele, Madison Keys, Jelena Ostapenko sau Sorana Cirstea. Angelique Kerber a parasit deja Grand Slam-ul pe care il castiga in urma cu un an de zile. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la New York.

US Open: Sorana Cirstea, in turul doi la New York

Sorana Cirstea, locul 54 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de Grand Slam de la US Open, dupa ce a invins-o pe olandeza Lesley Kerkhove locul 171 WTA - venita din calificari).

Sorana Cirstea, in turul doi la US Open

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe olandeza Lesley Kerkhove cu scorul.

US Open: Ana Bogdan s-a calificat in turul doi, unde va evolua cu Monica Niculescu

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan locul 108 WTA) s-a calificat in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. In turul doi, Ana Bogdan va evolua cu Monica Niculescu, locul 57 WTA.

US Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi, dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic

Monica Niculescu locul 57 WTA) a invins-o miercuri pe jucatoarea franceza Kristina Mladenovic locul 13 mondial si cap de serie 14), cu scorul de 6-3, 6-2, si s-a calificat in turul doi la US Open, informeaza News. ro.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la dublu, la US Open

Perechea Sorana Cirstea/Sara Sorribes Tormo Romania/Spania) s-a calificat, vineri, in turul doi al probei de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, potrivit.

Vesti bune de la US Open. Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 al probei de dublu

Vesti bune de la US Open. Chiar daca a fost eliminata in proba de simplu, Sorana Cirstea continua in proba de dublu. Romanca s-a calificat in turul doi al probei de dublu.

US Open: Sorana Cirstea, duel cu Jelena Ostapenko in turul doi

Sorana Cirstea 54 WTA) o va intalni in turul doi de la US Open pe Jelena Ostapenko Letonia - 12 WTA), sportiva care a castigat ultima editie de la Roland Garros a trecut in finala de Simona Halep).

Sorana Cirstea, calificare in turul doi la US Open

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, marti seara, in turul secund la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

US Open: Sorana Cirstea vs Jelena Ostapenko 4-6, 4-6/ Cirstea, eliminata in turul doi la New York

Sorana Cirstea locul 54 WTA) n-a reusit sa treaca de obstacolul Jelena Ostapenko, fiind eliminata in turul al doilea al US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Favorita numarul 12 a competitiei de la Flushing Meadows s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 6-4, dupa o ora si 32 de minute de joc. Se actualizeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )