Libnet.ro
UNICEF

05:15

Sorin Grindeanu despre posibila copiere a unor documente SIPA: Daca este asa, atunci cei responsabili trebuie sa plateasca

Hotnews Hotnews,
 Sorin Grindeanu despre posibila copiere a unor documente SIPA: Daca este asa, atunci cei responsabili trebuie sa plateasca

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi ca cei care au facut copii sau care facut distrugeri ale unor documente din cadrul arhivei SIPA trebuie sa raspunda in fata legii. Asta, dupa ce senatorul PNL Iulia Scantei a spus pentru News. ro ca unele documente din arhiva au fost copiate. continuă pe Hotnews

Sorin Grindeanu, despre Legea salarizarii: Scopul proiectului este de a aseza aceasta piramida in mod corect

Premierul Sorin Grindeanu, despre Legea salarizarii, care a trecut de Senat si va intra in dezbatere la Camera Deputatilor. Sorin Grindeanu, despre Legea salarizarii .

Premierul Sorin Grindeanu, despre desecretizarea arhivei SIPA. Ce se va intampla in urmatoarele zile

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi ca in ceea ce priveste desecretizarea arhivei SIPA s-a facut un prim pas important, iar in zilele urmatoare vor mai fi facuti si altii. Am avut o.

Sorin Grindeanu, despre fondurile europene: in doua luni s-a facut mai mult decat altii intr-un an si ceva

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, ca in doua luni din mandatul actualei guvernari s-a facut in domeniul absorbtiei de fonduri europene mai mult decat au realizat altii intr-un.

Sorin Grindeanu, despre remaniere: Cand simt ca unii dintre ministri nu merg in ritmul care ar trebui, nu ezit (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca in momentul in care va identifica probleme la unele ministere, nu va ezita sa faca o.

Sorin Grindeanu, prima reactie dupa publicarea numelor persoanelor care au vizitat arhiva SIPA: Desecretizarea este necesara. Tudorel Toader a facut primul pas (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a avut o prima reactie publica dupa ce Ministerul Justitiei a publicat joi numele persoanele care au avut acces la arhiva SIPA. Seful guvernului a afirmat ca ceea ce a facut.

Reactia lui Sorin Grindeanu, dupa decizia lui Tudorel Toader de a publica lista persoanelor care au accesat arhiva SIPA: Este necesara desecretizarea, respectand cadrul legal in vigoare

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, ca este necesara desecretizarea arhivei SIPA, iar decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a publica lista persoanelor care au accesat arhiva reprezinta un prim-pas in acest sens.

Grindeanu, despre absorbtia fondurilor europene: S-a facut in doua luni mai mult decat au facut altii intr-un an

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat joi ca, in doua luni, Guvernul pe care il conduce a facut, in domeniul absorbtiei de fonduri europene, mai mult decat au realizat altii intr-un an, precizand ca pas cu pas se va ajunge la absorbtia unor sume cat mai mari din fondurile europene.

Dragnea, despre Sorin Grindeanu: Evit sa comentez ce spune, dar sunt meciuri celebre in care 3-0 nu e suficient sa te califici

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi seara, in cadrul unei emisiuni la Romania TV, ca declaratia premierului Sorin Grindeanu potrivit careia nu ar trebui facute schimbari in minutul 15, cand conduci cu 3-0 nu a fost una buna, deoarece poate genera contraafirmatii. Liderul social-democratilor a sustinut totodata ca evita sa comenteze ce spune prim-ministrul, deoarece este putin mai in varsta ca el si are o alta autoritate.

Premierul Grindeanu, despre negocierile cu chinezii de la CGN pentru reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda: Suntem in discutii, sper sa facem pasi concreti

Autoritatile sunt in discutii cu compania China General Nuclear Power Corporation CGN) privind constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda, a declarat miercuri premierul Sorin Grindeanu, care a subliniat ca spera ca partile sa faca pasi concreti in acest sens, mai ales ca in trecut mare parte din aceste negocieri au fost blocate, potrivit news. ro.

Grindeanu, despre eventuala remaniere: Evaluarea o sa o prezint cand simt ca se depaseste de catre unii ministri o anumita linie

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri ca va face evaluarea ministrilor atunci cand va simti ca se depaseste o anumita linie de catre unii membri ai guvernului, evaluare pe care o va discuta cu cei doi lideri ai coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )