Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sorin Grindeanu, votat de Camera Deputatilor in fruntea ANCOM

Hotnews Hotnews,
 Sorin Grindeanu, votat de Camera Deputatilor in fruntea ANCOM

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost votat marti, de plenul reunit al Parlamentului, in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM). Grindeanu a fost demis din functia de premier de catre PSD-ALDE printr-o motiune de cenzura, dupa ce a refuzat sa plece, in luna iunie, iar in luna octombrie a fost propunerea PSD-ALDE pentru aceasta functie, unde i-a luat locul lui Adrian Dita. continuă pe Hotnews

Sorin Grindeanu este noul presedinte al ANCOM

Plenul reunit al Parlamentului a aprobat marti, cu 270 de voturi pentru si 117 impotriva, numirea lui Sorin Grindeanu in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru.

Sorin Grindeanu, de la sef de Guvern, la sef de agentie

Fostul sef de Guvern, Sorin Grindeanu, a devenit sef de agentie. Mai precis al Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii ANCOM). Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor l-a votat pe fostul premier Sorin Grindeanu pentru a prelua sefia ANCOM. Au fost 270 de voturi pentru si 117 voturi impotriva.

Prieteni din nou pentru un salariu lunar de 10.000 de euro: Sorin Grindeanu a fost votat presedinte la ANCOM de cei care l-au demis din fruntea guvernului

Relatia de iubire PSD-Sorin Grindeanu a fost reluata. Fostul premier, demis prin motiune de cenzura, a fost votat, miercuri, ca presedinte al ANCOM de catre aceiasi oameni care l-au dat jos cu mare scandal din.

Prieteni din nou pentru un salariu lunar de 10.000 de euro: Sorin Grindeanu a fost votat presedinte la ANCOM de cei care l-au demis din fruntea guvernului (VIDEO)

Relatia de iubire PSD-Sorin Grindeanu a fost reluata. Fostul premier, demis prin motiune de cenzura, a fost votat, miercuri, ca presedinte al ANCOM de catre aceiasi oameni care l-au dat jos cu mare scandal din.

Plen reunit astazi pentru numirea lui Sorin Grindeanu la ANCOM

ACTUALIZARE 13:07 Ponta: Sunt consecvent, il votez pe Grindeanu la conducerea ANCOM Deputatul Victor Ponta precizeaza ca el va fi consecvent si astazi il voteaza pe fostul premier Sorin Grindeanu in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM). ------ Camera Deputatilor si Senatul se vor reuni astazi in sedinta comuna pentru a-l numi pe fostul premier Sorin Grindeanu in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), dar si pentru a prelungi termenul pana la care comisia de acheta privind alegerile prezidentiale trebuie sa depuna raportul, potrivit unei surse din presa.

Plen reunit astazi pentru numirea lui Sorin Grindeanu la ANCOM

Camera Deputatilor si Senatul se vor reuni astazi in sedinta comuna pentru a-l numi pe fostul premier Sorin Grindeanu in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), dar si pentru a prelungi termenul pana la care comisia de acheta privind alegerile prezidentiale trebuie sa depuna raportul, potrivit unei surse din presa.

Plen reunit astazi pentru numirea lui Sorin Grindeanu la ANCOM si prelungirea activitatii comisiei de ancheta privind prezidentialele

Camera Deputatilor si Senatul se vor reuni marti in sedinta comuna pentru a-l numi pe fostul premier Sorin Grindeanu in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), dar si pentru a prelungi termenul pana la care comisia de acheta privind alegerile prezidentiale trebuie sa depuna raportul.

Sorin Grindeanu, numit presedinte al ANCOM

ACTUALIZARE 15:28 Fostul premier Sorin Grindeanu a fost numit astazi presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), pentru perioada ramasa din mandatul de sase ani inceput in 11 mai 2017, prin votul plenului reunit al Parlamentului. *ACTUALIZARE 13:07 Ponta: Sunt consecvent, il votez pe Grindeanu la conducerea ANCOM.

Sorin Grindeanu, de la sef de guvern la sef de agentie

Fostul premier, Sorin Grindeanu, are toate sansele sa devina seful Autoritatii Nationale in domeniul Comunicatiilor ANCOM).

Sorin Grindeanu, despre modificarea legilor justitiei: Dati-mi voie sa va spun ca am o nedumerire

Fostul premier Sorin Grindeanu considera ca Guvernul ar trebui sa comunice mai mult pe subiectul masurilor fiscale ce urmeaza a fi adoptate, precizand ca sunt masuri bune. Nu pot in acest.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )