Libnet.ro
UNICEF

09:01

Sorin Oprescu, DEZVALUIRI despre consilierul sau Solomon Wigler

România Liberă România Liberă,
Sorin Oprescu, DEZVALUIRI despre consilierul sau Solomon Wigler

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat joi seara, la B1 tv, ca fostul sau consilier, Solomon Wigler, arestat preventiv pentru luare de mita, era mana lui dreapta asa cum erau si ceilalti consilieri ai sai. continuă pe România Liberă

Sorin Oprescu, despre cazul consilierului Wigler: Munca e colectiva, raspunderea e personala

Sorin Oprescu a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre situatia consilierul Solomon Wigler, acuzat ca ar fi luata mita peste 200. 000 de euro pentru obtinerea unor.

Sorin Oprescu, despre autostrada suspendata: Am spus ca am facut bucati din ea. A durat cinci ani sa fac studiile necesare (VIDEO)

Sorin Oprescu a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre autostrada suspendata si informatiile aparute in presa in cadrul unei discutii avute cu jurnalistii.

Sorin Oprescu, despre o viitoare candidatura la Primaria Generala: Voi candida daca voi aprecia ca oamenii au acelasi comportament fata de mine, daca bucurestenii ma vor sustine (VIDEO)

Sorin Oprescu a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre o viitoare candidatura la alegerile locale de la Primaria Capitalei din 2016. Daca voi aprecia ca oamenii au.

Sorin Oprescu, despre RADET: Ani de zile s-au platit sume enorme, fara justificare. Nu pot lasa lumea fara apa si caldura in 2015

Sorin Oprescu a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV, despre datoriile la RADET, singura solutie fiind aceea de a sterge datoriile, dand asigurari ca Primaria va incerca sa.

Sorin Oprescu, despre RADET: Ani de zile s-au platit sume enorme, fara justificare. Nu pot lasa lumea fara apa si caldura in 2015 (VIDEO)

Sorin Oprescu, primarul General al Capitalei, a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV, despre datoriile la RADET catre ELCEN, singura solutie fiind aceea de a sterge aceste sume,.

Sorin Oprescu, despre presedintele de onoare al PSD: As indrazni sa spun ca e maestru la etichete. L-a sustinut pe Dragnea pentru ca e un bun organizator

Sorin Oprescu a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre PSD, demisia premierului din conducerea partidului si noul presedinte interimar al social democratilor. Despre.

Sorin Oprescu, despre presedintele de onoare al PSD: As indrazni sa spun ca e maestru la etichete. L-a sustinut pe Dragnea pentru ca e un bun organizator (VIDEO)

Sorin Oprescu a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre PSD, demisia premierului din conducerea partidului si noul presedinte interimar al social democratilor. Despre.

Sorin Oprescu, despre intoarcerea in PSD: Nu stau sa ma joc cu intratul, cu iesitul sau cu plimbatul pe la partide. Nu am suportat asta niciodata

Primarul Capitalei nu vrea sa se intoarca in PSD, indiferent de promisiunile acestora, insa accepta orice fel de sprijin pentru campania din 2016. Sorin Oprescu a fost intrebat daca va reintra in PSD inainte de.

Sorin Oprescu, despre sistemul de termoficare Bucuresti: Singurii care au de suferit sunt cetatenii. Oricat de multi bani am indreptat catre ELCEN, nu au fost de ajuns (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, joi, ca situatia sistemului de termoficare Bucuresti este o problema de interes major, tragand si un semnal de alarma asupra RADET. in fiecare an, de 7.

Sorin Oprescu, despre construirea in Bucuresti a celei mai mari moschei din Europa

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a declarat ca pana in prezent au existat mai multe cereri pentru construirea unei moschei in Bucuresti, insa toate au fost respinse in nenumarare randuri de Consiliul General.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )