Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sorin Oprescu, din nou in Arestul Central al Capitalei

România Liberă România Liberă,
Sorin Oprescu, din nou in Arestul Central al Capitalei

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi transferat, din nou, in Arestul Central al Politiei Capitalei, dupa ce coronarografia la care a fost supus luni edilul de catre medicii Spitalului Universitar Bucuresti nu ar fi evidentiat probleme foarte grave, potrivit unor surse medicale. continuă pe România Liberă

Surse: Sorin Oprescu va fi dus, din nou, in Arestul Central al Capitalei

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi transferat, din nou, in Arestul Central al Politiei Capitalei, dupa ce coronarografia la care a fost supus luni edilul de catre medicii Spitalului Universitar Bucuresti nu ar fi evidentiat probleme foarte grave, potrivit unor surse medicale.

Sorin Oprescu, reincarcerat in Arestul Capitalei, dupa ce a stat patru zile la Spitalul Universitar

Sorin Oprescu a fost reincarcerat in Arestul Politiei Capitalei, dupa ce a stat patru zile in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a fost supus unor investigatii si i-a fost facuta o coronarografie, medicii stabilind ca bolile de care sufera.

UPDATE Sorin Oprescu va fi dus din nou in Arestul Capitalei, dupa ce a fost supus unei coronarografii, care nu ar fi evidentiat probleme foarte grave - surse

Sorin Oprescu urmeaza sa fie transferat in Arestul Central al Politiei Capitalei, dupa ce coronarografia la care a fost supus luni edilul de catre medicii Spitalului Universitar Bucuresti nu ar fi evidentiat probleme foarte grave, potrivit unor surse medicale citate de Mediafax.

Avocatul primarului suspendat al Capitalei: Sorin Oprescu, transportat cu duba la Spitalul Universitar pentru un consult amplu (VIDEO)

42: Sorin Oprescu a parasit Arestul Capitalei si este transportat cu duba la Spitalul Universitar. Sorin Oprescu, transportat cu duba la spitalSorin Oprescu va fi dus din Arestul Politiei Capitalei la.

Sorin Oprescu se intoarce in arest. Starea lui de sanatate este suficient de buna pentru a lua tratamentul dupa gratii

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, se poate intoarce in Arestul Central. El va fi externat in cursul zilei de marti de pe sectia de Cardiologie a Spitalului Universitar Bucuresti, dupa ce in urma analizelor care i s-au facut, medicii au ajuns la concluzia ca starea lui de sanatate este suficient de buna iar viata nu i-a fost pusa in pericol.

Sorin Oprescu a fost transportat din Arestul Capitalei la Spitalul Universitar

Sorin Oprescu a fost dus sambata dupa-amiaza la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti pentru a fi consultat de un cardiolog.

Sorin Oprescu ar putea ramane internat pana marti. Primarului suspendat i se va face un nou set de analize

Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, ramane internat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti SUUB), unde i se va face un nou set de analize.

Sorin Oprescu va fi supus luni unor investigatii medicale la Spitalul Universitar. Seful clinicii Cardiologie: Vom decide daca ii vom face o coronarografie

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, arestat preventiv si aflat de sambata la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti SUUB), urmeaza sa fie supus luni unor investigatii medicale. Medicii specialisi urmeaza sa decida daca va fi supus unei coronarografii, a declarat profesor doctor Mircea Cinteza, seful clinii Cardiologie din cadrul SUUB. Duminica medicii le-au interzis avocatilor sa-l viziteze.

Sorin Oprescu, internat sub paza la Spitalul Universitar din Capitala

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, este internat sub paza la Spitalul Universitar din Bucuresti. Doctorii vor stabili astazi daca acesta ramane intr-un spital public sau va fi mutat intr-un spital de penitenciar. Medicii au verificat starea lui de sanatate, dar nu se stie inca la ce concluzii au ajuns.

Sorin Oprescu ramane internat la Spitalul Universitar, medicii urmand sa decida daca va fi supus unei coronografii

Sorin Oprescu ramane internat la Spitalul Universitar Bucuresti, medicii specialisi urmand sa decida daca primarul suspendat al Capitalei va fi supus unei coronarografii la inceputul saptamanii viitoare, a declarat duminica profesor doctor Mircea Cinteza, seful clinicii Cardiologie din cadrul SUUB.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )