Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sorin Rosca Stanescu: Traian Basescu a fost omul anului 2013

B1 B1,
Sorin Rosca Stanescu: Traian Basescu a fost omul anului 2013

Traian Basescu a fost omul anului 2013. N-o spun simpatizantii presedintelui, ci liberalul Sorin Rosca Stanescu. Politicianul crede ca ascensiunea sefului statului, dupa cea de-a doua suspendare, i se datoreaza. continuă pe B1

Traian Basescu, socru mic pentru a treia oara. Fiica cea mare, Ioana, a fost ceruta in casatorie in seara de Craciun

Fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu a fost ceruta in casatorie de iubitul sau, Radu Petru Pricop. Dupa numai sase luni de relatie, Ioana Basescu, notar de profesie, a primit inelul de logodna chiar in Ajunul Craciunului. Nunta va avea loc in vara anului 2014.

Presedintele Traian Basescu a transmis condoleante in urma atentatului de la Volgograd

Presedintele Traian Basescu a transmis, duminica, un mesaj de condoleanta in urma atentatului terorist ce a avut loc la Volgograd, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului.

Ponta: Traian Basescu va avea in continuare acces la Vila Covasna pentru a petrece Revelionul, daca anunta Ministerul Apararii

Presedintele Traian Basescu va avea in continuare acces la Vila Covasna pentru a petrece Revelionul, daca anunta Ministerul Apararii, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta. Primul ministru a tinut, de .

Deputatul de Vrancea Florin Secara s-a pozat cu presedintele Traian Basescu la ziua Elenei Udrea

Fotografia a fost postata pe Facebook de sotia deputatului, Teodorina Hulpe. in aceasta vara, deputatul PDL a mai fost vazut in compania presedintelui si a blondei de la Cotroceni pe o salupa, in largul marii.

Vlad Filat: Trebuie sa-i fim personal recunoscatori lui Traian Basescu pentru sprijinul oferit Moldovei

Fostul premier moldovean Vlad Filat afirma ca Republica Moldova trebuie sa fie recunoscatoare statului roman si personal domnului Basescu pentru sprijinul oferit Chisinaului in procesul de apropiere europeana.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )