Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sosirile si innoptarile turistilor, mai multe decat anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sosirile si innoptarile turistilor, mai multe decat anul trecut

Atat sosirile, cat si innoptarile in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare au consemnat, in aprilie, cresteri cu 3,7%, respectiv cu 10,9% comparativ cu luna corespunzatoare din anul precedent, potrivit Institutului National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Sosirile si innoptarile turistilor cresc. Durata medie a sederii a fost de 2,1 zile la romani (in crestere), si de 1,9 la straini (in scadere)

Atat sosirile cat si innoptarile turistilor au inregistrat cresteri in aprilie 2014 fata de aprilie 2013, se arata intr-un comunicat remis luni de Statistica. Sosirile au crescut cu aproape 4% iar innoptarile cu circa 11%. Sosirea unui turist se inregistreaza cand acesta este inscris la receptie pentru a fi gazduit, iar innoptarile reprezinta numarul de zile platite de cazare. Durata medie a sederii in luna aprilie 2014 a fost de 2,1 zile la turistii romani, si de 1,9 la turistii straini. Fata de martie, durata medie a romanilor a crescut, in vreme ce a strainilor s-a redus usor.

Afacerile distribuitorului SKIN s-au ridicat anul trecut la 42 mil. euro: 'Mizam pe o mentinere a business-ului, in conditiile in care vanzarile de PC-uri si camere foto sunt in scadere'

Afacerile distribuitorului de produse ITC SKIN, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profil, s-au ridicat anul trecut la 42 de milioane de euro, o evolutie in stagnare fata de nivelul anului 2012.

Economia Romaniei isi revine mai greu decat celelalte din regiune

Economia tarii noastre are o recuperare mai lenta decat cele ale altor state din regiune, afectate de criza, produsul intern brut PIB) urmand sa ajunga abia in acest an la nivelul din anul 2008, a declarat, ieri, Guillermo Tolosa, reprezentantul rezident al Fondului Monetar International FMI) in tara noastra.

Mai multe sanse pentru someri: rata locurilor de munca este mai mare in primele luni ale anului

Rata locurilor de munca vancate a ajuns in primul trimestru la 0,9% dupa o crestere cu 0,24 puncte procentuale fata de perioada similara a anului trecut, iar numarul de locuri de munca vacanta a ajuns la 32. 000, cele mai multe fiind in activitati de.

Bucurestiul, pe locul 82 in lume, dupa costul unei nopti la hotel, mai scump decat Varsovia si Sofia

Potrivit unui top realizat de Bloomberg, dupa costul unei nopti la un hotel, Bucurestiul se situeaza pe locul 82, la egalitate cu Atena si Mumbai, cu un pret mediu de 119 dolari, de aproape de trei ori mai ieftin decat Geneva, cea mai costisitoare destinatie, dar mai scump decat orase precum Varsovia sau Sofia.

Cazarea in hotelurile din Bucuresti, mai scumpa decat in Varsovia si Sofia

Bucurestiul este la egalitate cu Atena si Mumbai, pe locul 82, intr-un top dupa costul unei nopti la hotel realizat de Bloomberg. Pretul mediu in Romania este de 119 dolari, mai scump decat in Varsovia si Sofia, insa de aproape trei ori mai ieftin.

VIDEO Furtuna puternica vineri in Cluj Napoca, mai multe strazi inundate

O ploaie torentiala insotita de vant puternic a inundat, vineri dupa-amiaza, mai multe strazi orasul Cluj Napoca, transmite NewsCluj. ro. Potrivit sursei citate, vantul a suflat cu peste 50 de km/h.

UPC adauga Disney Junior in grila de programe, devenind furnizorul cu cele mai multe canale de desene din Romania

UPC Romania isi extinde grila de canale digitale prin lansarea postului Disney Junior, devenind astfel operatorul telecom care ofera cele mai multe canale de desene animate din Romania, 10. Disney Junior este disponibil clientilor de televiziune digitala pe pozitia 508.

Franta este tara din UE cu cele mai multe atacuri teroriste petrecute in 2013

Tara care in 2013 s-a confruntat cu cele mai multe atacuri teroriste sau infractiuni legate de terorism din intreaga Uniune Europeana este Franta, anunta cel mai recent raport Europol. Astfel, din totalul de 152.

Programul Rabla: o unitate militara a luat cele mai multe tichete

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) a distribuit pana in prezent 238 de tichete din cele 3. 000 destinate firmelor si institutiilor in Programul Rabla, cele mai multe, 94, fiind adjudecate de o unitate militara din Capitala, iar 51, de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )