Libnet.ro
UNICEF

21:16

Sotia si fiica unui lider Hamas au fost ucise intr-un raid aerian israelian

Antena3 Antena3,
Sotia si fiica unui lider Hamas au fost ucise intr-un raid aerian israelian

Un raid aerian israelian in Gaza a ucis sotia si fiica minora a unui eluziv lider militar din Hamas, Mohammed Deif, anunta un comunicat al gruparii islamiste, preluat de AFP. Sotia si fiica marelui nostru lider. continuă pe Antena3

Sotia si fiica unui lider militar al Hamas au fost ucise intr-un raid aerian israelian la Gaza

Sotia si fiica unui lider militar al Hamas au fost ucise, marti seara, intr-un raid aerian israelian la Gaza, a anuntat miscarea islamista palestiniana, citata de AFP. intr-un mesaj postat pe Facebook, Moussa.

Familia unui lider militar Hamas, ucisa intr-un raid aerian israelian in Gaza

Sotia si fiica unui lider militar al Hamas au fost ucise, ieri seara, intr-un raid aerian israelian la Gaza, a anuntat in aceasta dimineata miscarea islamista palestiniana.

Turcia: Un manifestant kurd a fost ucis in timpul demolarii statuii unui lider rebel

Un manifestant kurd a fost ucis si alti doi au fost raniti de gloante, marti, in timpul demontarii statuii unui lider rebel ridicata in sud-estul tarii, relateaza AFP. Potrivit unor surse de securitate.

Ultimul comunicat al lui Romeo Olteanu, prefectul care s-a urcat baut la volan si a fost implicat intr-un accident rutier

Romeo Olteanu, prefectul de Iasi care s-a urcat baut la volan si a fost implicat intr-un accident rutier, si-a scris testamentul.

Un autocar cu romani a fost implicat intr-un accident grav in Ungaria. Doi morti

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite, intr-un accident grav produs, sambata, in Ungaria. Un autocar cu romani a fost implicat in eveniment, informeaza B1TV.

Separatistii au atacat un convoi de refugiati de langa Lugansk; mai multe persoane au fost ucise

Separatistii prorusi au fost acuzati luni de catre Kiev ca au tras cu lansatoare multiple de rachete de tip Grad asupra unui convoi de refugiati, in apropiere de Lugansk, atac in urma caruia au murit numeroase persoane, inclusiv femei si.

Un olandez a inapoiat medalia de onoare primita din partea Israelului,dupa ce sase rude din Fasia Gaza i-au fost ucise intr-un atac

Un olandez, onorat de catre Israel pentru ca a ascuns de nazisti un copil evreu in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, a inapoiat medalia primita dupa ce sase dintre rudele sale au fost ucise intr-un atac aerian al israelienilor asupra Fasiei Gaza.

Trupul carbonizat al unui pilot a fost gasit dupa prabusirea a doua avioane de vanatoare italiene

Trupul carbonizat al unui pilot a fost gasit, miercuri, in urma coliziunii produse marti intre doua avioane de vanatoare italiene de tip Tornado, care s-au prabusit, in timp ce alti trei militari sunt in.

Administratorul Tehnologica Radion a fost retinut intr-un dosar de evaziune fiscala de 100 milioane euro

Administratorul societatii Tehnologica Radion Bucuresti, Theodor berna, a fost retinut pentru 24 de ore, luni, alaturi de o alta persoana, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de peste o suta de milioane de euro, de catre Parchetul Curtii de Apel Ploiesti, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )