Libnet.ro
UNICEF

09:31

Sotia lui Pepe va naste mai devreme decat era stabilit! Iata de ce!

ADPM ADPM,
Sotia lui Pepe va naste mai devreme decat era stabilit! Iata de ce!

Raluca Pascu, sotia lui Pepe, va aduce pe lume cel de-al doilea copil, mai devreme decat era stabilit. Decizia a fost luata impreuna cu sotul ei programand operatia de cezariana inaintea Pastelui. continuă pe ADPM

Valcov anunta scaderi de TVA mai devreme decat data stabilita

Ministrul Finantelor Darius Valcov a anuntat ca reducerea TVA la alimente ar putea fi implementata de la mijlocul lui 2015. Acest termen este fixat pentru a vedea, in primul rand, daca vor fi colectati la buget banii necesari pentru a acoperi aceasta reducere, relateaza Realitatea Tv.

Medicamente de sapte ori mai scumpe decat prevede legea

Noi date obtinute de Romania libera arata ca multe medicamente au fost vandute cu preturi si de sapte ori mai mari decat in alte tari europene, desi normele legale interziceau acest lucru. Oficiali din Ministerul Sanatatii sustin ca atat impotriva demnitarilor, cat si a companiilor farmaceutice responsabile vor incepe demersuri pentru recuperarea prejudiciilor.

Vreme mai calda decat in mod obisnuit, la inceputul lunii martie: Vezi prognoza pentru primele doua saptamani de primavara

Luna martie incepe cu o vreme mai calda decat in mod obisnuit in majoritatea regiunilor tarii, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie care a publicat prognoza pentru intervalul 2 - 15 martie.

Avocat: Vor urma dosare mai importante decat Microsoft

Alte dosare mult mai importante decat Microsoft vor fi in curand pe masa judecatorilor. Cel putin asta a fost declaratia avocatei primarului suspendat din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan. Pinalti este de altfel.

Furios ca l-a parasit sotia, un barbat si-a DISTRUS complet toata casa. N-au mai ramas decat peretii din ea

Un barbat din judetul Tulcea si-a distrus casa si masina, de suparare ca l-a parasit sotia. Femeia spune ca a plecat de acasa pentru ca nu mai suporta scandalurile, bataile si amenintarile cu moartea.

FOTO Au castigat zeci de trofee, dar se antreneaza intr-o sala putin mai mare decat o sufragerie

In timp ce alte localitati in care nu mai sunt tineri s-au investit bani grei pentru ridicarea de sali de sport si de baze sportive, intr-o comuna din Dambovita, elevii obtin performanta in conditii greu de imaginat pentru era in care traim.

FOTO. Romania libera, mai eficienta decat politia in rezolvarea problemei gropilor din Centrul Capitalei

O groapa din bulevardul Kiseleff, din pricina careia un autoturism a fost avariat serios, nu a fost acoperita decat dupa ce reporterii RL au semnalat problema la Administratia Strazilor Bucuresti. Culmea este ca timp de o luna groapa a ramas neatinsa, desi chiar politia rutiera a stiut de problema.

Faze tari: Mai tare decat iluzia cu rochia albastra! Femeia cu chip schimbator iti va da de gandit; Parada sanilor la un concurs de sanius de la Leipzig! ; O sala intreaga de cinema, evacuata in timpul Fifty Shades of Grey. Ce a facut o femeie este dezgu

A mancat un aliment-minune si i-au crescut excesiv genele. Barbatul vrea acum sa intre in Cartea Recordurilor. Valery Smagliy, un barbat de 58 de ani din Kiev, Ucraina vrea sa intre in Cartea Recordurilor drept barbatul cu cele mai lungi gene din lume. Un tanar cu dizabilitati are o iubita de-ti cad plombele! Ce il intreaba toata lumea si care e raspunsul lui uluitor! Un american de 22 de ani care sufera de atrofie musculara spinala are o iubita superba, insa toata lumea crede ca tanara este, de fapt, asistenta lui.

Premierul israelian: Regimul iranian, mai periculos decat cel nazist

Iranul concureaza cu grupul terorist Stat Islamic pentru dominarea Orientului Mijlociu, iar un regim islamist care ar avea arme nucleare ar fi cea mai mare amenintare la adresa Israelului si a intregii lumi, a avertizat premierul israelian, Benjamin Netanyahu, in Congresul SUA, conform Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )