Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sotii Iohannis participa la slujba de inviere, la Sibiu

Antena3 Antena3,
Sotii Iohannis participa la slujba de inviere, la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, participa, sambata seara, la slujba de inviere de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. Familia prezidentiala a ajuns la biserica. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis si sotia sa, la slujba de inviere. Ce mesaj a transmis inainte de a intra in biserica

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, participa, sambata seara, la slujba de inviere de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. Familia prezidentiala a ajuns la lacasul de cult cu putin inainte de ora 21. 00, iar seful statului le-a urat credinciosilor care sarbatoresc Pastele Sarbatori luminate.

Iulius Filip, decorat cu Crucea Nationala de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, l-a decorat pe Iulius Filip, disident anticomunist si fost detinut politic. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a conferit Crucea Nationala Serviciul.

Presedintele Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe procurorul general, Augustin Lazar, care a solicitat pensionarea

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19 aprilie, decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Augustin Lazar, procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, la data de 27 aprilie 2019,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2664 seconds )