Libnet.ro
UNICEF

06:00

Spania face masacru inainte de EURO 2016

Online Sport Online Sport,
Spania face masacru inainte de EURO 2016

Spania a castigat miercuri seara cu un scor fluviu partida amicala jucata cu echipa nationala a Coreei de Sud. In alt amical, Rusia a fost ivinsa acasa de Cehia. continuă pe Online Sport

Franta: Ampla simulare de atentat terorist pe Stade de France, inainte de EURO 2016

O simulare de atentate a avut loc, marti dimineata, pe Stade de France, la zece zile inainte de inceperea Campionatului European de fotbal din Franta. Aproximativ 500 de persoane au participat la exercitiul care a urmarit a testa capacitatea de reactie a autoritatilor.

Orange anunta oferta speciala dedicata Euro 2016 si cauta fanul meciului

Orange lanseaza oferta Euro 2016 si anunta concursul Fanul meciului, pentru care, la fiecare meci Euro 2016, va selecta un fan a carui pasiune pentru fotbal va fi sarbatorita la pauza, pe ecranele din stadion.

PREZENTARE Cu ei vom defila la Euro 2016 - Lotul Romaniei pentru turneul final european din Franta

Anghel Iordanescu a definitivat lotul cu care va abordat Euro 2016, competitie unde Romania va debuta pe 10 iunie, pe Stade de France, impotriva tarii gazda, Franta. Media de varsta a celor 23 de jucatori este de 28. 5 ani. Lotul tricolorilor este cotat la 55. 95 de milioane de euro, conform Transfermarkt. com. Intra in material pentru a vedea o PREZENTARE a lotului tricolorilor.

EURO 2016 va genera peste 1,1 miliarde de euro in Franta

Orasele franceze care vor gazdui EURO 2016 vor crea in aceasta tara peste 1 miliard de euro. Iata cum se vor generabanii in functie de orase, dar si de servicii.

Top 24: Romania are cel mai ieftin jucator scump de la EURO 2016

Echipa nationala de fotbal a Romaniei nu sta bine la capitolul financiar in ceea ce priveste valoarea jucatorilor de la EURO 2016. Iata cei mai scumpi jucatori din fiecare echipa, un Top 24 in care tara noastra se afla pe ultimul loc.

Masuri de prevenire unor atentate la meciul de deschidere de la EURO 2016

Comitetul de monitorizare a starii de urgenta se va deplasa martea viitoare la Stade de France, unde peste trei zile, pe 10 iunie, va avea loc meciul de deschidere a EURO 2016 intre Franta si Romania, pentru a-i fi prezentat dispozitivul de securitate, a anuntat miercuri comisia de legi din Senat, potrivit Agerpres.

Huliganismul revine in forta in fotbalul european. Care sunt meciurile de mare risc la EURO 2016

Pe langa preocuparea organizatorilor turneului din Franta de a preintampina orice actiune cu caracter terorist, la fel de importanta ramane si chestiunea violentei intre suporteri, iar mai multe meciuri de la EURO 2016 sunt trecute cu rosu in calendar din acest punct de vedere.

SUA avertizeaza cu privire la eventuale atacuri teroriste in Europa in vara. Franta luat masuri de securitate draconice pentru Euro 2016

Departamentul de Stat al SUA a emis marti o alerta de calatorie prin care ii avertizeaza pe cetatenii americani asupra riscului unor potentiale atacuri teroriste in Europa in cursul acestei veri, indicand, printre posibilele tinte, obiective turistice, restaurante si evenimente de anvergura, precum EURO 2016 la fotbal, transmite Reuters.

Turneul EURO 2016 din Franta, posibila tinta pentru atacurile teroriste

Statele Unite avertizeaza oficial ca turneul EURO 2016, care va avea loc in Franta in perioada 10 iunie-10 iulie, este o tinta pentru atacurile teroriste. Numarul mare de turisti care vor vizita.

Iordanescu a stabilit lotul Natonalei pentru EURO 2016. Maxim si Hora nu au fost pastrati

Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Anghel Iordanescu, a renuntat la jucatorii Alin Tosca, Adrian Ropotan, Alexandru Maxim, Ioan Hora si Andrei Ivan, marti, cand a anuntat lotul definitiv de 23 de fotbalisti pentru EURO 2016, care va avea loc in Franta, in perioada 10 iunie - 10 iulie, potrivit Agerpres.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )