Libnet.ro
UNICEF

01:05

Specialist in seismologie - cutremurele din judetul Galati ar mai putea dura saptamani intregi, ...

România Liberă România Liberă,
Specialist in seismologie - cutremurele din judetul Galati ar mai putea dura saptamani intregi, ...

Intrebat despre cat va mai dura seria de cutremure din judetul Galati, directorul stiintific al Institutului pentru Fizica Pamantului, Mircea Radulian, a spus azi dimineata la Antena 3 ca e posibil ca aceste seisme sa aiba loc inca multe zile de acum incolo, poate de ordinul saptamanilor sau chiar al lunilor. Specialistii in seismologie vorbesc despre reactivarea unei falii in dreptul comunei Izvoarele. Mai mult, se vorbeste despre un asa-numit roi de cutremure. Radulian a mai precizat ca, de . continuă pe România Liberă

Expert: Cutremurele din judetul Galati au cauze naturale. Exista un stres puternic in scoarta

Cutremurele inregistrate in ultima perioada in zona comunei Izvoarele, din judetul Galati, au cauze naturale, existand un stres puternic in scoarta terestra, astfel ca placile tectonice se imping unele in altele, iar fenomenul nu poate fi oprit, arata expertii prezenti in zona pentru cercetari, transmite Mediafax.

Specialist in tehnologii neconventionale: Cutremurele din Galati, fenomen produs de mana omului. Acolo sunt activitati ilicite de foraj

Specialist in tehnologii neconventionale Emil Strainu lanseaza o ipoteza uimitoare cu privire la zecile de cutremure inregistrate in ultimele saptamani in comuna Izvoarele din judetul Galati. Expertul.

Cauze naturale pentru cutremurele din Galati. ...

Trimisi in zona comunei Izvoarele pentru a gasi explicatii pentru seria de cutremure care a bagat populatia in sperieti, seismologii de la Bucuresti au venit azi cu primele concluzii ale cercetarilor lor. Cutremurele inregistrate in ultima perioada in zona comunei Izvoarele, din judetul Galati, au cauze naturale, existand un stres puternic in scoarta terestra, astfel ca placile tectonice se imping unele in altele, iar fenomenul nu poate fi oprit, arata expertii prezenti in zona pentru .

Opt cutremure produse in judetul Galati, in mai putin de 12 ore

38:in total, 8 cutremure s-au produs, incepand de joi noapte, in judetul Galati. Trei cutremure de intensitate mica s-au produs joi dimineata in judetul Galati, iar un al patrulea cutremur a.

Trei cutremure s-au produs in mai putin de doua ore, in judetul Galati. Un al patrulea seism, produs in judetul Braila

Trei cutremure de intensitate mica s-au produs joi dimineata in judetul Galati, iar un al patrulea cutremur a avut loc in judetul Braila. Cel mai puternic dintre acestea, cu magnitudinea 3,6, s-a produs la ora.

Judetul Galati, zguduit, din nou, de trei cutremure.

Trei cutremure de intensitate mica s-au produs joi dimineata in judetul Galati, conform b1. ro. Cel mai puternic a avut magnitudinea 3,6 si s-a produs la ora locala 4. 36, informeaza Centrul Seismologic Est-Mediteraneean. Seismul s-a produs la o adancime de 5 kilometri. Cele mai apropiate localitati de epicentru au fost Galati 17 km), Braila 30 km), Macin 38 km), Tecuci 51 km), Focsani 56 km). Acesta este cel de-al 17-lea cutremur produs in zona in ultimele 11 zile. Citeste si .

Sase noi cutremure au avut loc vineri in judetul Galati. Cel mai puternic a avut intensitatea de 3,8

Sase cutremure cu magnitudinea cuprinsa intre 2,8 si 3,8 pe scara Richter au avut loc vineri in judetul Galati, in zona localitatii Izvoarele, potrivit informatiilor disponibile pe site-ul Institutului National pentru Fizica Pamantului.

VIDEO Sase noi cutremure au avut loc vineri in judetul Galati. Cel mai puternic a avut intensitatea de 3,8

Sase cutremure cu magnitudinea cuprinsa intre 2,8 si 3,8 pe scara Richter au avut loc vineri in judetul Galati, in zona localitatii Izvoarele, potrivit informatiilor disponibile pe site-ul Institutului National pentru Fizica Pamantului.

Opt seisme in 12 ore, in judetul Galati: INFP: Este vorba despre o secventa multipla in desfasurare

Opt seisme produse in numai 12 ore. Acesta este cosmarul pe care l-au trait incepand de joi noapte locuitorii din localitatea Izvoarele, judetul Galati. Cel mai puternic dintre seisme a fost inregistrat cu.

UPDATE Expertii explica: cutremurele din Galati nu au legatura cu seismul care a avut loc in Vrancea

Cutremurele inregistrate in ultima perioada in zona comunei Izvoarele, din judetul Galati, au cauze naturale, existand un stres puternic in scoarta terestra, astfel ca placile tectonice se imping unele in altele, iar fenomenul nu poate fi oprit, arata expertii prezenti in zona pentru cercetari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )