Libnet.ro
UNICEF

21:30

Spitalul din Bucuresti care arata atat de rau incat a fost folosit ca decor pentru un film de groaza

Antena3 Antena3,
Spitalul din Bucuresti care arata atat de rau incat a fost folosit ca decor pentru un film de groaza

Un spital din Capitala a devenit decorul unui film de groaza. La propriu. Cateva scene din Ghost Rider 2 s-au filmat in una din sectiile Spitalul CF 2 din Bucuresti, dezvaluie cativa medici sub pr. continuă pe Antena3

Un senator nu este lasat sa intre intr-un centru de plasament din Bucuresti. Nu stiu ce vor atat de tare sa ascunda... (VIDEO)

Vlad Alexandrescu a facut in aceste zile mai multe vizite in centrele de copii din Bucuresti si Ilfov, in calitate de senator, pentru a intelege care sunt problemele cu care se confrunta.

Tolo.ro: Un bebelus infectat cu candida a murit de septicemie la Spitalul Sf. Pantelimon din Bucuresti. Ministerul Sanatatii a trimis un control abia la 3 luni dupa deces

Un bebelus nascut la data de 1 septembrie 2017 a murit pe 7 octombrie 2017, la Spitalul Sf. Pantelimon din Bucuresti, dupa ce s-a infectat cu canidida si, apoi, a facut septimecemie, scrie Tolo. ro. Potrivit sursei citate, Ministerul Sanatatii a ordonat un control in acest caz abia aproape 3 luni mai tarziu, la finalul lunii decembrie.

Un bloc din Bucuresti, invadat de sobolani

Un bloc din Bucuresti este invadat de sobolani, locatarii, care nu mai pot face fata invaziei, ajungand sa zideasca plase de sarma pe peretii exteriori ai imobilului pentru a opri rozatoare sa le in.

Aeroporturile din Bucuresti au inregistrat un trafic record in 2017

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, care administreaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, a inregistrat anul trecut un numar record de pasageri, de 12,84 milioane, cu 16,8% mai mult decat in 2016, depasind media europeana, a informat compania.

NU IROSITI NICIUN STROP! Primul oras din lume care ar putea ramane fara apa chiar din luna martie

Cele mai recente previziuni anunta o criza de apa potabila in mai multe regiuni de pe mapamond. Primul oras din lume care ar putea ramane fara apa chiar din luna martie este Cape Town, capitala.

Moarte socanta a unui batran intr-un hipermarket din Craiova. Care a fost motivul

Un barbat de aproximativ 80 de ani s-a stins din viata intr-un hipermarket din Craiova, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Batranul a inceaut sa se simta rau in timp.

Vesti bune pentru soferii din Bucuresti. Anuntul facut de Gabriela Firea

Gabriela Firea a facut publice noile proicte care vor fi demarate in Bucuresti in ceea ce priveste fluidizarea traficului. Primarul Capitalei anunta investitii de peste 200 de milioane de.

Aceasta femeie a intrat in Cartea Recordurilor pentru cele mai lungi picioare din lume! Cum arata in comparatie cu oamenii obisnuiti - VIDEO

O tanara din Rusia a intrat in Cartea Recordurilor pentru cele mai lungi picioare!Ekaterina Lisina detine recordul mondial pentru cele mai lungi picioare din lume. Ekaterina Lisina atrage.

Samsarii recurg la numere false pentru masinile aduse din afara. Care este pozitia autoritatilor in aceasta privinta?

Cunoastem deja practicile samsarilor si am scris despre ei cateva articole. O sa gasiti pe site si articole in care invatati cum sa va feriti de ei si de tepele pe care le dau oamenilor simplii care isi doresc o masina decenta si curata ca istoric.

Primul oras din lume care ar putea ramane fara apa chiar din luna martie

Cape Town ar putea fi primul oras din lume cu rezervele de apa potabila ajunse la zero pana in luna martie a acestui an. Cele mai recente previziuni anunta o criza de apa in orasul african, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )