Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ce spune Gabriela Firea despre sentinta de vineri in dosarul Referendumul: Ne-am dori foarte mult un verdict de achitare

Antena3 Antena3,
Ce spune Gabriela Firea despre sentinta de vineri in dosarul Referendumul: Ne-am dori foarte mult un verdict de achitare

Social-democratii il sustin pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ar dori un verdict de achitare in dosarul Referendumul, a afirmat joi seara Gabriela Firea, candidat al partidului la. continuă pe Antena3

E oficial. Gabriela Firea este candidatul PSD la Primaria Capitalei. Si-a depus candidatura: Aceasta campanie trebuie sa fie despre solutiile candidatilor

Gabriela Firea si-a depus, astazi, candidatura pentru Primaria Capitalei, dosarul sau avand aproximativ 30. 000 de semnaturi stranse.

Gabriela Firea si-a depus candidatura pentru functia de primar general al Capitalei

Senatoarea Gabriela Firea si-a depus azi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru functia de Primar General al Capitalei din partea Aliantei electorale PSD+UNPR. Dosarul de candidat a fost insotit de.

Gabriela Firea si-a depus candidatura la PMB

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, miercuri, la Biroul Electoral Municipal, despre prioritatile pe care le are in vedere, daca va deveni primarul Bucurestiului. Ea este prima persoana care si-a depus candidatura.

Gabriela Firea si-a depus candidatura pentru Primaria Capitalei: Nu pot sa spun ca imi este teama de vreun contracandidat. Am o neliniste pentru ca unii bucuresteni nu vor sa vina la vot pentru ca sunt dezamagiti (VIDEO)

Senatorul PSD Gabriela Firea si-a depus miercuri, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei. Firea a declarat ca pentru aceasta candidatura a strans aproximativ 30. 000 de.

Gabriela Firea, candidatul oficial al PSD la Primaria Capitalei

Gabriela Firea este, in mod oficial, candidatul Partidului Social Democrat in cursa pentru Primaria Capitalei, potrivit unui anunt al partidului, arata B1 TV. Senatorul Gabriela Firea, candidatul.

Gabriela Firea, candidatul oficial al PSD la Primaria Capitalei (VIDEO)

Gabriela Firea este, in mod oficial, candidatul Partidului Social Democrat in cursa pentru Primaria Capitalei, potrivit unui anunt al partidului, arata B1 TV. Senatorul Gabriela Firea, candidatul.

Gabriela Firea: Nu voi fi un primar lenes, care se gandeste la propriile interese

Candidatul PSD la Primaria Generala a Capitalei, Gabriela Firea, a declarat joi ca nu si-a imaginat niciodata ca va ajunge candidat la Primaria Capitalei si a promis ca daca va.

Ce gandeau Gabriela Firea si Nicusor Dan la 29 de ani

Candidatii care au, cel putin din sondaje, mari sanse sa ajunga primari ai Capitalei nu visau la o cariera politica in anii primei lor tinereti. Nicusor Dan era preocupat de stiintele exacte si indemna tinerii sa nu paraseasca Romania, in timp ce Gabriela Firea era mai mult scriitoare si deloc politician.

Gabriela Firea, ultimatum pentru PNL

Candidatul PSD la Primaria Generala a Capitalei, Gabriela Firea, si-a exprimat speranta miercuri ca liberalii sa-si rezolve problemele si sa-si desemneze 'suta la suta' reprezentantul la alegerile.

Gabriela Firea si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Am buletin de Bucuresti

Gabriela Firea isi depune miercuri candidatura din partea PSD pentru Primaria Capitalei la Biroul Electoral Central. Candidatii PSD la primariile de sector isi vor depune candidaturile separat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )